Menu Zoek

Leren aan Huis

Hebt u vragen over het gebruik van uw computer, tablet of smartphone? En wilt u graag thuis uitleg van een van onze vrijwilligers? Dan kunt u Leren aan Huis aanvragen. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt bij u thuis om u uitleg op maat te geven; per keer ongeveer een uur. Meestal zijn er 3 à 4 afspraken nodig. We bespreken vooraf met u wat u wilt leren en hoeveel tijd we daar voor nodig hebben. Wilt u hulp bij problemen met uw apparaten? Kijk dan welke vorm van PCHulp het beste bij uw vraag past.

Kosten Leren aan Huis

Omdat er een vrijwilliger bij u thuis komt, betaalt u een onkostenvergoeding van € 5,50 per uur met een maximum van € 25,-. Hier komen eventueel reiskosten bij à € 0,23 per kilometer (auto) en aantoonbare tol- of parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer (tweede klasse). U rekent af met de vrijwilliger.

Leren aan Huis aanvragen

Om Leren aan Huis aan te vragen moet u eerst inloggen op de website. Bent u nog niet ingelogd? Dan kunt u hieronder inloggen. Zodra u ingelogd bent, kunt u het aanvraagformulier invullen. Kies in het formulier het onderwerp waarover u meer wilt weten of waarover u vragen hebt. Klik vervolgens op de knop Versturen om de aanvraag af te ronden. Eén van onze vrijwilligers neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te spreken en een afspraak te maken.

Log in om deze dienst te gebruiken

  • Geef a.u.b. uw inlognaam op.
  • Geef a.u.b. uw wachtwoord op.
  • Velden met een zijn verplicht

    Inloggegevens vergeten?
    Inloggen

Waarom inloggen?

Deze dienst is speciaal voor SeniorWeb-leden. Wilt u ook gebruikmaken van deze dienst? Bekijk alle voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap en meld u aan.

Meer over het lidmaatschap