Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Leren aan Huis

Let op: maatregelen rondom het coronavirus
Vanwege de maatregelen van de overheid rondom het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om een aanvraag in te dienen voor Leren aan Huis. Hebt u toch hulp nodig? Neem dan voor advies contact op met PCHulp. (laatste update 24 juni)

Hebt u vragen over het gebruik van uw computer, tablet of smartphone? En wilt u graag thuis uitleg van een van onze vrijwilligers? Dan kunt u de ledendienst Leren aan Huis aanvragen. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt bij u thuis om u uitleg op maat te geven; per keer ongeveer een uur. Meestal zijn er 3 à 4 afspraken nodig. We bespreken vooraf met u wat u wilt leren en hoeveel tijd we daar voor nodig hebben. Wilt u hulp bij problemen met uw apparaten? Kijk dan bij PCHulp. We hebben vast een passende vorm van hulp voor u. De voorwaarden van Leren aan Huis vindt u hier.

Kosten Leren aan Huis

Omdat er een vrijwilliger bij u thuis komt, betaalt u een onkostenvergoeding van € 5,00 per uur met een maximum van € 25,-. Hier komen eventueel reiskosten bij à € 0,19 per kilometer (auto) en aantoonbare tol- of parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer (tweede klasse). U rekent per keer af met de vrijwilliger.

Leren aan Huis aanvragen

Om Leren aan Huis aan te vragen moet u eerst inloggen op de website. Bent u nog niet ingelogd? Dan kunt u hieronder inloggen. Zodra u ingelogd bent, kunt u het aanvraagformulier invullen. Kies in het formulier het onderwerp waarover u meer wilt weten of waarover u vragen hebt. Klik vervolgens op de knop Versturen om de aanvraag af te ronden. Eén van onze vrijwilligers neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te spreken en een afspraak te maken.

Let op: In verband met de feestdagen kan de wachttijd iets langer zijn dan gebruikelijk.