Zoeken
Menu Zoek

PCHulp


Uw computer geeft een rare foutmelding of de pc is ineens traag. Voor SeniorWeb-leden is computerhulp binnen handbereik. Niet voor niets verwerkt PCHulp jaarlijks meer dan 50.000 vragen.

Nog geen lid? Profiteer dan van onze speciale lidmaatschapsactie.

Hoe wilt u geholpen worden?

Onze vrijwilligers helpen u op weg bij uw digitale problemen. Of het nu om uw Windows-pc, tablet, Mac of smartphone gaat. U wordt geholpen door leeftijdgenoten in begrijpelijke taal. Soms kan uw computerprobleem niet worden opgelost. In dat geval verwijzen wij u graag door naar een andere vorm van computerhulp of ondersteuning.

Drukte door Windows 10-vragen

Op dit moment krijgen de vrijwilligers van PCHulp veel vragen binnen over Windows 10. Door de drukte kan het antwoord op uw vraag wat langer op zich laten wachten dan normaal. Onze excuses voor dit ongemak.
Bent u nog niet overgestapt naar Windows 10? Hier is geen haast bij. U kunt nog gratis overstappen tot juli 2016. Gebruik onze overstaphulp die u begeleidt bij het hele upgradeproces of u kunt u zich wenden tot een Windows 10 Check-in punt.

Bekijk veelgestelde vragen Stel een vraag per telefoon Stel een vraag via internet Vraag hulp aan huis aan
Harry Reusken
Tip van een vrijwilliger:
'Twijfelt u over de betrouwbaarheid van een link in een e-mail? Beweeg de muisaanwijzer over het linkje in de e- mail (let op: klik er niet op). Het webadres van de link wordt linksonder in het venster weergegeven of in een pop-upvenster in de mail. Vertrouwt u het niet? Verwijder de mail.'
Harry Reusken, PCHulp aan Huis