Menu Zoek

PCHulp

Uw computer geeft een rare foutmelding of de pc is ineens traag. Voor SeniorWeb-leden is computerhulp binnen handbereik. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschapsactie.

Computerhulp nodig? PCHulp helpt u verder. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschapsactie.

Computerhulp in begrijpelijke taal

Let op: maatregelen in verband met coronavirus
We helpen u bij voorkeur telefonisch of op afstand. De vrijwilliger neemt hierover contact met u op. Mocht onze vrijwilliger toch aan huis komen dan houdt hij/zij zich aan Algemene regels met betrekking tot afstand en hygiëne. Dit verwachten we ook van u. Meer informatie ontvangt u in de bevestiging van de hulpvraag en vindt u onder Uitleg over PCHulp. (Laatste update 7-6-2021)

Bij PCHulp helpen onze vrijwilligers u als SeniorWeb-lid op weg bij uw digitale problemen. Of het nu om uw Windows-pc, tablet, Mac of smartphone gaat. De computerhulp wordt gegeven door leeftijdgenoten in begrijpelijke taal. Soms kan uw computerprobleem niet worden opgelost. In dat geval verwijzen wij u graag door naar een andere vorm van hulp of ondersteuning. Kies hieronder de vorm van PCHulp die u wilt aanvragen of bekijk welke vormen van computerhulp SeniorWeb nog meer te bieden heeft.

Kies de hulp die bij u past

Stel een vraag per telefoon Stel een vraag via internet Vraag hulp aan huis aan APK voor uw computer

Liever eerst zelf op zoek?

Bekijk alle vragen én antwoorden op de meest gestelde vragen aan onze PCHulp.
Veelgestelde vragen
Marzenka Matthée
Tip van een vrijwilliger:

"Stel een noodcontact in op uw smartphone: dit contact is bereikbaar in geval van nood, ook als het toestel vergrendeld is."


Marzenka Matthée, Docent leslocatie