U bent hier: Home Over SeniorWeb Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk bij SeniorWeb

Bent u een computerliefhebber? Handig met uw smartphone? Enthousiast over sociale media? Laat senioren het gemak en het plezier van de digitale wereld ervaren. Word vrijwilliger bij onze vereniging!

Direct aanmelden

Vrijwilligers bij SeniorWeb

Voor sommige senioren is de digitale wereld heel vanzelfsprekend. Anderen hebben er meer moeite mee. Maar iedereen heeft wel eens hulp nodig bij een computerprobleem. Of wil graag weten hoe een foto moet worden overgezet van een tablet naar de computer. Of hoe een apparaat het beste kan worden beveiligd. En hoe een back-up moet worden gemaakt.

Voor deze en andere computervragen kunnen senioren terecht bij SeniorWeb. Vanaf onze oprichting werken wij nauw samen met vrijwilligers, die actief zijn in verschillende functies. Zij helpen senioren met uitleg, of hulp bij problemen. Want wij willen graag dat alle senioren 'digitaal fit' kunnen worden én blijven!

SeniorWeb Leslocatie_intro

Een vrijwilliger vertelt

‘Ik geef het liefst individuele uitleg aan senioren. Voor sommige leden is dat nodig om iets onder de knie te krijgen. Persoonlijke aandacht met veel ruimte voor vragen wordt erg door ze gewaardeerd. Het geeft mij veel voldoening wanneer mensen zich zekerder en vrijer gaan voelen, omdat ik ze een eindje op weg heb geholpen!’
- Thea Brouwer, SeniorWeb-vrijwilliger sinds 2014

Thea Brouwer

Bekijk de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij SeniorWeb?

Meld u aan!Bekijk wat u kunt doen
naar boven