SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Online opzeggen

Wat jammer dat u uw SeniorWeb-lidmaatschap wilt beëindigen. Als we u nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij dat graag. Om uw lidmaatschap te beëindigen logt u hieronder in. Een formulier met de bij ons bekende gegevens wordt dan zichtbaar. Klik op de knop Opzegging bevestigen om de opzegging te versturen. U ontvangt per e-mail vervolgens een bevestiging. We adviseren u deze e-mail te bewaren voor uw administratie. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op via leden@seniorweb.nl of bellen met 030 - 276 99 65. Let op: u kunt uw lidmaatschap niet telefonisch opzeggen.

Wanneer wordt uw opzegging verwerkt

Het SeniorWeb-lidmaatschap wordt afgesloten voor de duur van een kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. Opzeggingen moeten vóór 1 november bij ons binnen zijn, dan worden ze voor datzelfde kalenderjaar verwerkt. Uiteraard kunt u dan tot en met 31 december 2019 gebruikmaken van alle ledendiensten. Zegt u na 1 november op, dan loopt uw lidmaatschap door tot en met 31 december 2020. U betaalt dan nog eenmalig de jaarlijkse contributie.

SeniorWeb is een vereniging en mag uw lidmaatschap daarom stilzwijgend verlengen. Dit is anders dan een overeenkomst met bijvoorbeeld een sportschool of een internetprovider. Meer informatie hierover leest u op de website van de Consumentenbond.

Tijdelijke lidmaatschappen

Bij SeniorWeb zijn er ook verschillende lidmaatschappen die automatisch worden beëindigd, waaronder het cadeaulidmaatschap en het proeflidmaatschap. Deze lidmaatschappen vallen buiten het reguliere lidmaatschap en worden automatisch na het eerste kalenderjaar (cadeaulidmaatschap) of na een half jaar (proeflidmaatschap) beëindigd. Hier hoeft u dus niets voor te doen. Uiteraard kunt u deze lidmaatschappen ook verlengen.

Opzeggen bij overlijden

Wilt u het lidmaatschap opzeggen van iemand die overleden is? Neem dan contact met ons op via 030 - 276 99 65030 - 276 99 65 of leden@seniorweb.nl zodat we het lidmaatschap direct kunnen beëindigen. Indien gewenst kunt u het lidmaatschap ook overnemen.

Log in om uw lidmaatschap op te zeggen

  • Geef a.u.b. uw inlognaam op.
  • Geef a.u.b. uw wachtwoord op.
  • Velden met een zijn verplicht

    Inloggegevens vergeten?
    Inloggen

Waarom inloggen?

Deze dienst is speciaal voor SeniorWeb-leden. Wilt u ook gebruikmaken van deze dienst? Bekijk alle voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap en meld u aan.

Meer over het lidmaatschap