Zoeken
Menu Zoek

Online opzeggen

Via dit formulier kunt u uw SeniorWeb-lidmaatschap beëindigen. Nadat het formulier correct is ingevuld en verstuurd, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw opzegging. We adviseren u deze e-mail te bewaren voor uw administratie.

Tip: log in met uw SeniorWeb-inloggegevens zodat het formulier zich automatisch vult met uw gegevens. 

Wanneer wordt uw opzegging verwerkt

Het SeniorWeb-lidmaatschap wordt afgesloten voor de duur van een kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. Alle opzeggingen die vóór 1 november zijn ontvangen, worden voor datzelfde kalenderjaar verwerkt. Zegt u na 1 november op, dan loopt uw lidmaatschap door tot en met het opvolgende kalenderjaar. U betaalt dan nog eenmalig de jaarlijkse contributie. Uiteraard kunt u dan tot en met 31 december 2016 gebruik maken van alle ledendiensten.

SeniorWeb is een vereniging en mag uw lidmaatschap daarom stilzwijgend verlengen. Dit is anders dan een overeenkomst met bijvoorbeeld een sportschool of een internetprovider. Meer informatie hierover leest u op de website van de Consumentenbond.

Opzeggen bij overlijden

Wilt u het lidmaatschap opzeggen van iemand die overleden is? Neem dan contact met ons op via 030 - 276 99 65 of leden@seniorweb.nl zodat we het lidmaatschap direct kunnen beëindigen. Indien gewenst kunt u het lidmaatschap ook overnemen.