Zoeken
Menu Zoek

Online opzeggen

Via dit formulier kunt u uw SeniorWeb-lidmaatschap beëindigen. Nadat het formulier correct is ingevuld en verstuurd, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw opzegging. We adviseren u deze e-mail te bewaren voor uw administratie.

Tip: log in met uw SeniorWeb-inloggegevens zodat het formulier zich automatisch vult met uw gegevens. 

Wanneer wordt uw opzegging verwerkt

Het SeniorWeb-lidmaatschap wordt afgesloten voor de duur van een kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. Opzeggingen moeten vóór 1 november bij ons binnen zijn, dan worden ze voor datzelfde kalenderjaar verwerkt. Uiteraard kunt u dan tot en met 31 december 2018 gebruikmaken van alle ledendiensten. Zegt u na 1 november op, dan loopt uw lidmaatschap door tot en met 31 december 2019. U betaalt dan nog eenmalig de jaarlijkse contributie. 

Het cadeau-lidmaatschap valt buiten het reguliere lidmaatschap. Dit lidmaatschap wordt automatisch na het eerste kalenderjaar beëindigd. Uiteraard kunt u dit lidmaatschap verlengen.

SeniorWeb is een vereniging en mag uw lidmaatschap daarom stilzwijgend verlengen. Dit is anders dan een overeenkomst met bijvoorbeeld een sportschool of een internetprovider. Meer informatie hierover leest u op de website van de Consumentenbond.

Opzeggen bij overlijden

Wilt u het lidmaatschap opzeggen van iemand die overleden is? Neem dan contact met ons op via 030 - 276 99 65 of leden@seniorweb.nl zodat we het lidmaatschap direct kunnen beëindigen. Indien gewenst kunt u het lidmaatschap ook overnemen.