Menu Zoek

Algemene voorwaarden lidmaatschap

SeniorWeb wil dat iedereen de voordelen van digitale wereld zelf kan ervaren. Met onze duidelijke stap-voor-stapuitleg, cursussen en computerhulp hebben we al vele mensen wegwijs gemaakt. Inmiddels heeft SeniorWeb 150.000 leden en 2.800 vrijwilligers en bieden we op 450 plekken in Nederland computercursussen, inloopspreekuren en workshops.

Als lid van SeniorWeb kunt u gebruik maken van alle diensten die SeniorWeb te bieden heeft. Zo kunt u een online cursus volgen via de website. Of uw vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. Ook ontvangt u elk kwartaal het tijdschrift Enter bij u thuis. Dit zijn slechts enkele voordelen die het lidmaatschap u biedt.

Het SeniorWeb-lidmaatschap kost € 36,- per kalenderjaar (prijs voor automatische incasso, 2023) en geldt tot wederopzegging. Vanaf 1 mei geldt een reductie van 50% op het jaartarief.

Wanneer u lid wordt gaat u akkoord met de voorwaarden die SeniorWeb stelt aan het lidmaatschap. Hebt u een vraag over het lidmaatschap of de voorwaarden? Neem dan contact met ons op via leden@seniorweb.nl of bel op werkdagen met 030 - 276 99 65. Bekijk voor meer informatie ook onze Vragen over SeniorWeb.

Hulp nodig met het opslaan van het pdf-bestand? Lees onze computertip pdf-bestanden opslaan.