U bent hier: Home Webwinkel Ledenkorting

Ledenkorting

Als SeniorWeb-lid profiteert u van unieke kortingen bij geselecteerde partners, zoals Inktweb en HP. Om hiervan gebruik te maken logt u rechtsboven op deze pagina in met uw SeniorWeb-gegevens.

Bent u nog geen lid van SeniorWeb maar wilt u wel gebruikmaken van ledenkorting? Word dan lid en profiteer ook van deze exclusieve kortingen.

Hebt u een vraag over een product of een bestelling bij ledenkorting?

Neem dan contact op met de betreffende partner, zoals Inktweb of HP. De contactinformatie vindt u hieronder als u bij de partner klikt op Meer informatie.

Amac: tot 10% korting op het hele assortiment!

Als lid van SeniorWeb krijgt u tot 10% korting op het hele assortiment van Amac. Het assortiment bestaat uit Apple-producten als Mac, iPhone, iPad en Apple Watch, en daarnaast ook vele accessoires om uw Apple-producten nog beter te kunnen gebruiken.

Bekijk aanbiedingAlleen voor ledenMeer informatie
Partner logo: Amac

ESET: 15% korting op digitale beveiliging van ESET

Geniet voordelig van veilig internet! De geavanceerde internetbeveiliging van ESET biedt uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows en Android). Koop de Premium-oplossing ESET Smart Security Premium met korting!

Bekijk aanbiedingAlleen voor ledenMeer informatie
Partner logo: ESET

Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

Als lid van SeniorWeb profiteert u van speciale aanbiedingen en kortingen tot wel 25% bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenborden en laptops! De korting is automatisch in de prijzen verwerkt.

Bekijk aanbiedingAlleen voor ledenMeer informatie
Partner logo: HP

Inktweb.nl: Profiteer nu van 25% korting op cartridges!

Bestel uw cartridges bij Inktweb.nl. U ontvangt nu maar liefst 25% korting op cartridges! En bij elke bestelling krijgt u een pakje fotopapier cadeau.

Bekijk aanbiedingAlleen voor ledenMeer informatie
Partner logo: Inktweb
naar boven