Menu Zoek

Ledenkorting

Als SeniorWeb-lid profiteert u van unieke kortingen bij geselecteerde partners, zoals Kaspersky en Inktweb. Om hiervan gebruik te maken moet u rechtsboven op deze pagina inloggen met uw SeniorWeb-gegevens.

Hebt u vragen over een product of een bestelling bij Ledenkorting? Neem dan contact op met de betreffende partner, zoals Kaspersky of Inktweb. De contactinformatie vindt u hieronder als u bij het product klikt op Meer informatie. Voor andere vragen kunt u ook kijken bij de Vragen over Ledenkorting.

 • Inktweb.nl: microfiber schoonmaakdoekje en 15% korting

  Inktweb.nl: microfiber schoonmaakdoekje en 15% korting

  Bestel uw cartridges bij Inktweb.nl en profiteer als SeniorWeb-lid van 15% korting op het gehele assortiment huismerkcartridges. U ontvang nu tijdelijk een zwart microfiber schoonmaakdoekje cadeau bij uw bestelling.

 • 30% korting op Kaspersky-producten

  30% korting op Kaspersky-producten

    Als SeniorWeb-lid profiteert u standaard van 30% korting op de bekroonde beveiligingsproducten van Kaspersky Lab.  

 • 20% korting op alle CEWE producten

  20% korting op alle CEWE producten

  CEWE biedt fotoproducten van de hoogste kwaliteit in verschillende materialen en formaten met 100% tevredenheidsgarantie. Profiteer als lid (eenmalig) van 20% korting op alle CEWE producten.  

 • System Mechanic: 2 jaar voor de prijs van 1

  System Mechanic: 2 jaar voor de prijs van 1

  Profiteer als SeniorWeb-lid van 50% korting op een tweejarige licentie van System Mechanic. U betaalt dus slechts € 19,95 voor twee jaar (normaal € 59,90).

 • Bekijk de HP ledenwinkel voor SeniorWeb!

  Bekijk de HP ledenwinkel voor SeniorWeb!

  Als lid van SeniorWeb profiteert u structureel van voordeel op het online assortiment van HP én hebt u toegang tot speciale aanbiedingen op onder andere laptops, printers en inkt!