Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Ledenkorting

Als SeniorWeb-lid profiteert u van unieke kortingen bij geselecteerde partners, zoals Inktweb en HP. Om hiervan gebruik te maken moet u rechtsboven op deze pagina inloggen met uw SeniorWeb-gegevens.

Hebt u vragen over een product of een bestelling bij ledenkorting? Neem dan contact op met de betreffende partner, zoals Inktweb en HP. De contactinformatie vindt u hieronder als u bij het product klikt op Meer informatie. Voor andere vragen kunt u ook kijken bij de Vragen over ledenkorting.

 • Inktweb.nl: nu 15% korting op inktcartridges en een reiskussen cadeau!

  Inktweb.nl: nu 15% korting op inktcartridges en een reiskussen cadeau!

  Bestel uw cartridges bij Inktweb.nl. U ontvangt bij Inktweb.nl 15% korting op huismerkcartridges en een reiskussen cadeau!

 • Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

  Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

  Als lid van SeniorWeb profiteert u van speciale aanbiedingen en kortingen tot wel 25% bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt!

 • ESET: 25% korting op Internet Security van ESET

  ESET: 25% korting op Internet Security van ESET

  ESET Internet Security is een geavanceerde internetbeveiliging met uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows, Linux en Android).

 • Google Chromebooks en Google Nest-producten met speciale korting!

  Google Chromebooks en Google Nest-producten met speciale korting!

  Google Chromebooks zijn laptops die gebruikmaken van het Chrome OS besturingssysteem, dat bekend staat om de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en ingebouwde beveiliging. Deze laptops zijn ontworpen om u het leven makkelijker te maken!