Menu Zoek

Ledenkorting

Als SeniorWeb-lid profiteert u van unieke kortingen bij geselecteerde partners, zoals Inktweb en HP. Om hiervan gebruik te maken moet u rechtsboven op deze pagina inloggen met uw SeniorWeb-gegevens.

Hebt u vragen over een product of een bestelling bij Ledenkorting? Neem dan contact op met de betreffende partner, zoals Inktweb en HP. De contactinformatie vindt u hieronder als u bij het product klikt op Meer informatie. Voor andere vragen kunt u ook kijken bij de Vragen over Ledenkorting.

 • Inktweb.nl: 15% korting en een pakje premium fotopapier van 15 x 10 cm cadeau bij uw bestelling

  Inktweb.nl: 15% korting en een pakje premium fotopapier van 15 x 10 cm cadeau bij uw bestelling

  Bestel uw cartridges bij Inktweb.nl en profiteer als SeniorWeb-lid van 15% korting op het gehele assortiment huismerkcartridges. Daarnaast krijgt u een pakje premium fotopapier van 15 x 10 cm cadeau bij uw bestelling.  

 • 20% korting op alle CEWE producten

  20% korting op alle CEWE producten

  CEWE biedt fotoproducten van de hoogste kwaliteit in verschillende materialen en formaten met 100% tevredenheidsgarantie. Profiteer als SeniorWeb-lid van 20% korting op alle CEWE producten.  

 • System Mechanic: 2 jaar voor de prijs van 1

  System Mechanic: 2 jaar voor de prijs van 1

  Betaal als SeniorWeb-lid slechts € 19,95 voor een tweejarige licentie van System Mechanic (normaal € 59,90).

 • Bekijk de HP-ledenwinkel voor SeniorWeb!

  Bekijk de HP-ledenwinkel voor SeniorWeb!

  Als lid van SeniorWeb hebt u toegang tot de HP-ledenwinkel voor SeniorWeb, en profiteert u van kortingen tot wel 30% op o.a. laptops, printers en accessoires.