Menu Zoek

Ledenkorting

Als SeniorWeb-lid profiteert u van unieke kortingen bij geselecteerde partners, zoals Inktweb en HP. Om hiervan gebruik te maken moet u rechtsboven op deze pagina inloggen met uw SeniorWeb-gegevens.

Hebt u vragen over een product of een bestelling bij ledenkorting? Neem dan contact op met de betreffende partner, zoals Inktweb en HP. De contactinformatie vindt u hieronder als u bij het product klikt op Meer informatie. Voor andere vragen kunt u ook kijken bij de Vragen over ledenkorting.

 • Inktweb.nl: nu tijdelijk maar liefst 25% korting op inktcartridges

  Inktweb.nl: nu tijdelijk maar liefst 25% korting op inktcartridges

  Bestel uw cartridges bij Inktweb.nl. U ontvangt bij Inktweb.nl normaal 15% korting op huismerkcartridges. Deze korting is tijdelijk verhoogd naar 25%. Profiteer dus van extra voordeel!

 • System Mechanic: 2 jaar voor de prijs van 1

  System Mechanic: 2 jaar voor de prijs van 1

  Betaal als SeniorWeb-lid slechts € 19,95 voor een tweejarige licentie van System Mechanic (normaal € 59,90).

 • Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

  Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

  Als lid van SeniorWeb profiteert u van korting bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt!

 • ESET: 25% korting op Internet Security van ESET

  ESET: 25% korting op Internet Security van ESET

  ESET Internet Security is een geavanceerde internetbeveiliging met uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows, Linux en Android).

 • 20% korting op alle fotoproducten van CEWE

  20% korting op alle fotoproducten van CEWE

  Als lid van SeniorWeb ontvangt u nu 20% korting op alle fotoproducten van CEWE. Niet alleen op fotoboeken, ook op wanddecoratie, wenskaarten, kalenders en overige fotoproducten.