Menu Zoek

Ledenkorting

Als SeniorWeb-lid profiteert u van unieke kortingen bij geselecteerde partners, zoals Inktweb en HP. Om hiervan gebruik te maken moet u rechtsboven op deze pagina inloggen met uw SeniorWeb-gegevens.

Hebt u vragen over een product of een bestelling bij ledenkorting? Neem dan contact op met de betreffende partner, zoals Inktweb en HP. De contactinformatie vindt u hieronder als u bij het product klikt op Meer informatie. Voor andere vragen kunt u ook kijken bij de Vragen over ledenkorting.

 • Inktweb.nl: Profiteer nu van 25% korting op cartridges!

  Inktweb.nl: Profiteer nu van 25% korting op cartridges!

  Bestel uw cartridges bij Inktweb.nl. U ontvangt nu maar liefst 25% korting op cartridges!

 • Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

  Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

  Als lid van SeniorWeb profiteert u van speciale aanbiedingen en kortingen tot wel 25% bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenborden en laptops! De korting is automatisch in de prijzen verwerkt.

 • ESET: 15% korting op digitale beveiliging van ESET

  ESET: 15% korting op digitale beveiliging van ESET

  Geniet voordelig van veilig internet!De geavanceerde internetbeveiliging van ESET biedt uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Windows, Mac en Android). Koop de Premium-oplossing ESET HOME Security Premium met korting!

 • Amac: tot 10% korting op het hele assortiment!

  Amac: tot 10% korting op het hele assortiment!

  Als lid van SeniorWeb krijgt u tot 10% korting op het hele assortiment van Amac. Het assortiment bestaat uit Apple-producten als Mac, iPhone, iPad en Apple Watch, en daarnaast ook vele accessoires om uw Apple-producten nog beter te kunnen gebruiken.