Menu Zoek

Ledenkorting

Als SeniorWeb-lid profiteert u van unieke kortingen bij geselecteerde partners, zoals Inktweb en HP. Om hiervan gebruik te maken moet u rechtsboven op deze pagina inloggen met uw SeniorWeb-gegevens.

Hebt u vragen over een product of een bestelling bij ledenkorting? Neem dan contact op met de betreffende partner, zoals Inktweb en HP. De contactinformatie vindt u hieronder als u bij het product klikt op Meer informatie. Voor andere vragen kunt u ook kijken bij de Vragen over ledenkorting.

 • Inktweb.nl: nu 15% korting op inktcartridges en een memoboekje cadeau!

  Inktweb.nl: nu 15% korting op inktcartridges en een memoboekje cadeau!

  Bestel uw cartridges bij Inktweb.nl. U ontvangt bij Inktweb.nl 15% korting op huismerkcartridges en een memoboekje cadeau!

 • Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

  Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

  Als lid van SeniorWeb profiteert u van speciale aanbiedingen en kortingen tot wel 25% bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt!

 • ESET: 25% korting op Internet Security van ESET

  ESET: 25% korting op Internet Security van ESET

  ESET Internet Security is een geavanceerde internetbeveiliging met uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows, Linux en Android).

 • Google Chromebooks met speciale korting!

  Google Chromebooks met speciale korting!

  Google Chromebooks zijn laptops die gebruikmaken van het Chrome OS besturingssysteem, dat bekend staat om de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en ingebouwde beveiliging. Deze laptops zijn ontworpen om u het leven makkelijker te maken!