Menu Zoek

Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

HP SeniorWeb Banner Ledenkortingsactie maart tm mei (828x250)
Als lid van SeniorWeb profiteert u van korting bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt!

De HP Ledenwinkel voor SeniorWeb
In de HP Ledenwinkel krijgt u als lid van SeniorWeb korting op het gehele assortiment van HP. U kunt kiezen uit laptops, printers, computers, monitoren, inkt en accessoires. De producten worden gratis en op werkdagen de volgende dag geleverd. Retourneren is kosteloos.


Klik op 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch in de HP Ledenwinkel. Hier zijn de kortingen reeds verwerkt en kunt u direct een bestelling plaatsen.


VERLENGD: 10% extra korting op alle desktopcomputers!
Vanwege de huidige beperkte beschikbaarheid op de alles-in-één-computers is de actieperiode verlengd. Medio juli verwachten we weer de beschikbaarheid die u van ons gewend bent. Tevens kunt u de extra korting nu op alle desktopcomputers in het assortiment gebruiken, uiteraard inclusief de alles-in-één-computers.

Tot en met 31 augustus 2020 profiteert u van 10% extra korting op een desktopcomputer naar keuze. Bijvoorbeeld de alles-in-één-computer welke voorzien zijn van een beeldscherm, computer, toetsenbord en muis.


Om gebruik te maken van de korting vult u de kortingscode SENIORWEB10 in bij het afrekenen in de ledenwinkel. Klik op 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch in de HP Ledenwinkel. Hier zijn de kortingen reeds verwerkt en kunt u direct een bestelling plaatsen.


Contact
Hebt u hulp nodig bij uw keuze in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb of hebt u een vraag over een bestelling, product of prijs? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

Telefoon: 020 - 654 5214
E-mail: nlstore.postsales@hp.com