Menu Zoek

Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

HP SeniorWeb Banner Ledenkortingsactie maart tm mei (828x250)
Als lid van SeniorWeb profiteert u van korting bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt!

De HP Ledenwinkel voor SeniorWeb
In de HP Ledenwinkel krijgt u als lid van SeniorWeb korting op het gehele assortiment van HP. U kunt kiezen uit laptops, printers, computers, monitoren, inkt en accessoires. De producten worden gratis en op werkdagen de volgende dag geleverd. Retourneren is kosteloos.


Klik op 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch in de HP Ledenwinkel. Hier zijn de kortingen reeds verwerkt en kunt u direct een bestelling plaatsen.


10% extra korting op computeraccessoires!
In de ledenwinkel vindt u een uitgebreid aanbod computeraccessoires. Koop nu een muis, toetsenbord, laptoptas of ander computeraccessoire met 10% extra korting. Gebruik de kortingscode COMPUTER10 bij het afrekenen. Deze korting geldt bovenop de reguliere korting in de ledenwinkel en kunt u gebruiken tot 26 februari 2021.


Hoe werkt het?
Kies een computeraccessoire en voeg deze toe aan het winkelmandje. Vul bij het afrekenen de kortingscode in en de korting wordt verrekend.


Contact

Hebt u hulp nodig bij uw keuze in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb of hebt u een vraag over een bestelling, product of prijs? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

Telefoon: 020 - 654 5214
E-mail: nlstore.postsales@hp.com