Menu Zoek

Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

HP_najaar2021
Als lid van SeniorWeb profiteert u van speciale aanbiedingen en kortingen tot wel 25% bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenborden en laptops! De korting is automatisch in de prijzen verwerkt.

De HP Ledenwinkel voor SeniorWeb
In de HP Ledenwinkel krijgt u als lid van SeniorWeb korting op bijna het gehele assortiment van HP. De korting is al in de prijzen verwerkt. U kunt kiezen uit laptops, printers, computers, monitoren en accessoires. De korting geldt helaas niet op cartridges. De producten worden gratis en op werkdagen de volgende dag geleverd. Retourneren is kosteloos.


Hoe kunt u gebruik maken van de korting?
Klik op 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch in de HP Ledenwinkel. Hier zijn de kortingen al verwerkt en kunt u direct een bestelling plaatsen.


Contact
Hebt u hulp nodig bij uw keuze in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb of hebt u een vraag over een bestelling, product of prijs? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

Telefoon: 020 - 654 5214
E-mail: nlstore.postsales@hp.com


Nog geen lid van SeniorWeb?
Wilt u ook gebruikmaken van de actie en bent u nog geen lid van SeniorWeb? Word dan lid en profiteer van de ledenkorting bij HP! Bekijk de actie en word nu lid van SeniorWeb. Ruim 150.000 tevreden leden gingen u al voor!