Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

HP_najaar2021
Als lid van SeniorWeb profiteert u van speciale aanbiedingen en kortingen tot wel 25% bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt!

De HP Ledenwinkel voor SeniorWeb
In de HP Ledenwinkel krijgt u als lid van SeniorWeb korting op het gehele assortiment van HP. U kunt kiezen uit laptops, printers, computers, monitoren, inkt en accessoires. De producten worden gratis en op werkdagen de volgende dag geleverd. Retourneren is kosteloos.

10% extra korting op alle desktopcomputers!
Tot en met 28 februari 2021 profiteert u van 10% extra korting op een alles-in-één desktopcomputer naar keuze. Een alles-in-één-computer zegt het eigenlijk al: een beeldscherm, computer, toetsenbord en muis in één. Zo bent u in klap klaar! Om gebruik te maken van de korting vult u de kortingscode HPDESKTOP10 in bij het afrekenen in de ledenwinkel.

Contact
Hebt u hulp nodig bij uw keuze in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb of hebt u een vraag over een bestelling, product of prijs? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

Telefoon: 020 - 654 5214
E-mail: nlstore.postsales@hp.com


Nog geen lid van SeniorWeb?
Wilt u ook gebruikmaken van de actie en bent u nog geen lid van SeniorWeb? Word dan lid en profiteer van de ledenkorting bij HP! Bekijk de actie en word nu lid van SeniorWeb. Ruim 150.000 tevreden leden gingen u al voor!