Menu Zoek

Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

HP_Vakantievoordeelweken Als lid van SeniorWeb profiteert u van speciale aanbiedingen en kortingen tot wel 25% bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt!

De HP Ledenwinkel voor SeniorWeb
In de HP Ledenwinkel krijgt u als lid van SeniorWeb korting op het gehele assortiment van HP. U kunt kiezen uit laptops, printers, computers, monitoren, inkt en accessoires. De producten worden gratis en op werkdagen de volgende dag geleverd. Retourneren is kosteloos.


HP Vakantievoordeelweken
Tot en met 31 augustus 2021 profiteert u van extra scherpe kortingen in de HP winkel voor SeniorWeb tijdens de Vakantievoordeelweken. Dus bent u op zoek naar een nieuwe laptop of printer? Dan is dit het moment! Bezoek de webshop via Bekijk aanbieding.


De kortingen zijn reeds verwerkt in de webshop dus u hoeft geen extra kortingscode te gebruiken.


Contact
Hebt u hulp nodig bij uw keuze in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb of hebt u een vraag over een bestelling, product of prijs? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

Telefoon: 020 - 654 5214
E-mail: nlstore.postsales@hp.com


Nog geen lid van SeniorWeb?
Wilt u ook gebruikmaken van de actie en bent u nog geen lid van SeniorWeb? Word dan lid en profiteer van de ledenkorting bij HP! Bekijk de actie en word nu lid van SeniorWeb. Ruim 150.000 tevreden leden gingen u al voor!