Menu Zoek

Bekijk de HP-ledenwinkel voor SeniorWeb!

HP
Als lid van SeniorWeb hebt u toegang tot de HP-ledenwinkel voor SeniorWeb, en profiteert u van kortingen tot wel 30% op o.a. laptops, printers en accessoires.

In de HP-ledenwinkel voor SeniorWeb vindt u een ruim assortiment HP-producten, betaalt u altijd de laagste prijs én selecteert HP elke maand nieuwe aanbiedingen met kortingen tot wel 30%!

U kunt kiezen uit laptops, printers, desktops, monitoren, inkt en accessoires. Hebt u hulp nodig bij uw keuze, neemt u dan contact op met onze specialisten van de klantenservice.  

Hoe werkt het?

  • Klik op de knop 'Bekijk aanbieding' en log in met uw SeniorWeb inloggegevens. U komt nu terecht in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb-leden waar de kortingen reeds zijn verwerkt.
  • Via het icoontje van een persoon rechtsboven op de pagina klikt u op 'Account aanmaken'
  • In de stappen die volgen vult u uw eigen e-mailadres in en kiest u een persoonlijk wachtwoord. Krijgt u de vraag of u een particulier of zakelijk account wilt aanmaken, kies dan particulier.
  • Is het aanmaken van een account gelukt? Dan kunt u via www.hpstore.nl inloggen wanneer u wilt met uw e-mailadres en uw wachtwoord. U komt dan automatisch in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb.


Klik hier voor een uitgebreide aanmeldinstructie (pdf-document).


Hebt u vragen of opmerkingen over de aanmelding, de verkoopprijzen of uw bestelling? Neem contact op met de HP Store!  

  • Telefonische hulp: 020 - 654 5214  
  • E-mailadres: nlstore.postsales@hp.com