SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

HP_Ledenkorting_Banner

Als lid van SeniorWeb profiteert u van korting bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt! Nu met € 50,- extra korting t/m 31 mei 2019!

De HP Ledenwinkel voor SeniorWeb
In de HP Ledenwinkel krijgt u als lid van SeniorWeb korting op het online assortiment van HP. U kunt kiezen uit laptops, printers, computers, monitoren, inkt en accessoires. De producten worden gratis en de volgende dag geleverd en retourneren is kosteloos. 

 

€ 50,- extra korting bij HP
Als lid van SeniorWeb profiteert u van € 50,- extra korting op een bestelling in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode 01SENIORWEB 

De kortingscode is eenmalig geldig op een bestelling van een of meer producten en bij besteding vanaf € 150,-. U kunt de code gebruiken in de periode 1 maart t/m 31 mei 2019. 


Hoe werkt het?

Klik op de blauwe knop 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch in de HP Ledenwinkel. Mocht u nog niet zijn ingelogd op Seniorweb.nl, dient u eerst in te loggen voordat u in de HP Ledenwinkel terecht komt. In de deze ledenwinkel kunt u direct gebruik maken van de voordelen, er is geen account voor nodig. 

Contact
Hebt u vragen of opmerkingen over de aanmelding, de verkoopprijzen of uw bestelling? Neem contact op met de HP Store!