Menu Zoek

Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

HP_juni2019
Als lid van SeniorWeb profiteert u van korting bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt!

De HP Ledenwinkel voor SeniorWeb
In de HP Ledenwinkel krijgt u als lid van SeniorWeb korting op het gehele assortiment van HP. U kunt kiezen uit laptops, printers, computers, monitoren, inkt en accessoires. De producten worden gratis en de volgende dag geleverd en retourneren is kosteloos.

Klik op 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch in de HP Ledenwinkel. Hier zijn de kortingen reeds verwerkt en kunt u direct een bestelling plaatsen.

Nieuw: HP Instant Ink
Instant Ink is HP's bezorgservice voor inkt: een nieuwe manier van printen die betaalbaar en gemakkelijk is.

Met HP Instant Ink hoeft u nooit meer naar de winkel om nieuwe cartridges te kopen. Uw printer laat ons weten wanneer de inkt in de printer bijna op is. Vervolgens worden de juiste cartridges automatisch naar u opgestuurd. Zo hebt u nieuwe inkt vóór de oude op is en komt u nooit meer zonder inkt te zitten.

Op basis van het aantal pagina's dat u per maand print, kiest u één van de printplannen. Print u bijvoorbeeld tot maximaal 50 pagina's per maand? Dan betaalt u € 2,99 per maand met het printplan Print Soms. De inkt, de bezorging en de recycling van de cartridges zijn hierbij inbegrepen. U kunt op elk moment wijzigen of opzeggen dus zit u nergens aan vast.

Wilt u meer weten over HP Instant Ink of wilt u weten of uw printer geschikt is? Lees dan meer over HP Instant Ink.

Contact
Hebt u hulp nodig bij uw keuze in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb of hebt u een vraag over een bestelling, product of prijs? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

Telefoon: 020 - 654 5214
E-mail: nlstore.postsales@hp.com