Menu Zoek

Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

HP SeniorWeb Banner Ledenkortingsactie maart tm mei (828x250)
Als lid van SeniorWeb profiteert u van korting bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt!

De HP Ledenwinkel voor SeniorWeb
In de HP Ledenwinkel krijgt u als lid van SeniorWeb korting op het gehele assortiment van HP. U kunt kiezen uit laptops, printers, computers, monitoren, inkt en accessoires. De producten worden gratis en op werkdagen de volgende dag geleverd. Retourneren is kosteloos.


Klik op 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch in de HP Ledenwinkel. Hier zijn de kortingen reeds verwerkt en kunt u direct een bestelling plaatsen.


10% extra korting op thuisprinters!
In de ledenwinkel vindt u een uitgebreid aanbod thuisprinters. Voor als u af en toe of juist regelmatig print. Voor het afdrukken, scannen en kopiëren van documenten. En voor het afdrukken van foto’s in hoge kwaliteit direct vanaf uw smartphone.


Of u nu kiest voor een voordelige printer of een geavanceerde fotoprinter, u krijgt 10% extra korting in de HP ledenwinkel met de kortingscode THUISPRINTER. Deze korting geldt bovenop de reguliere korting in de ledenwinkel en kunt u gebruiken in de periode 01 september t/m 27 november 2020.


Hoe werkt het?
Kies de printer die u wenst en voeg de printer toe aan het winkelmandje. Vul bij het afrekenen de kortingscode in en de korting wordt verrekend.


Contact

Hebt u hulp nodig bij uw keuze in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb of hebt u een vraag over een bestelling, product of prijs? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

Telefoon: 020 - 654 5214
E-mail: nlstore.postsales@hp.com