Menu Zoek

Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

HP SeniorWeb Banner Ledenkortingsactie maart tm mei (828x250)
Als lid van SeniorWeb profiteert u van korting bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenbord en inkt!

De HP Ledenwinkel voor SeniorWeb
In de HP Ledenwinkel krijgt u als lid van SeniorWeb korting op het gehele assortiment van HP. U kunt kiezen uit laptops, printers, computers, monitoren, inkt en accessoires. De producten worden gratis en op werkdagen de volgende dag geleverd. Retourneren is kosteloos.


Klik op 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch in de HP Ledenwinkel. Hier zijn de kortingen reeds verwerkt en kunt u direct een bestelling plaatsen.


6 maanden GRATIS printen met HP Instant Ink

HP Instant Ink is de inktbezorgservice van HP waarmee u tot 70% bespaart op uw inktkosten en nooit meer zonder inkt zit. De printer houdt bij hoeveel inkt u heeft. Nog voor de inkt op raakt, ontvangt u van HP een nieuwe cartridge. Zo kunt altijd blijven doorprinten.


Koopt u vóór 31 april 2021 een geschikte HP printer? Dan kunt u de inktbezorgservice 6 maanden gratis uitproberen. Lees meer over HP Instant Ink en de deelnemende producten in de HP Ledenwinkel.


Hoe werkt het?

Koop een geschikte HP printer en meld u tijdens de printerinstallatie aan voor Instant Ink. De proefperiode van 6 maanden gaat dan automatisch in. Zo kunt u gedurende deze periode de automatische inktbezorgservice gratis uitproberen!


Contact

Hebt u hulp nodig bij uw keuze in de HP Ledenwinkel voor SeniorWeb of hebt u een vraag over een bestelling, product of prijs? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

Telefoon: 020 - 654 5214
E-mail: nlstore.postsales@hp.com