Menu Zoek

PCHulp via Internet

Hebt u een probleem met uw computer, tablet of smartphone? Stel uw vraag via internet aan één van onze SeniorWeb-vrijwilligers. Wilt u op een andere manier geholpen worden, kijk dan welke vorm van PCHulp het beste bij uw vraag past.

Kosten PCHulp via Internet

Er zijn geen extra kosten verbonden aan PCHulp via Internet. U moet echter wel SeniorWeb-lid zijn om gebruik te maken van deze dienst.

PCHulp via Internet aanvragen

Om uw vraag via PCHulp via Internet te stellen moet u eerst inloggen op de website. Bent u nog niet ingelogd? Dan kunt u hieronder inloggen. Zodra u ingelogd bent, kunt u het formulier invullen. Probeer uw probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven en voeg eventueel een schermafbeelding toe. Klik vervolgens op de knop Versturen om de vraag te verzenden. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht via e-mail. Het antwoord staat dan voor u klaar bij Mijn vragen op de website van SeniorWeb.

Let op: In verband met de feestdagen kan de wachttijd iets langer zijn dan gebruikelijk.

Log in om deze dienst te gebruiken

  • Geef a.u.b. uw inlognaam op.
  • Geef a.u.b. uw wachtwoord op.
  • Velden met een zijn verplicht

    Inloggegevens vergeten?
    Inloggen

Waarom inloggen?

Deze dienst is speciaal voor SeniorWeb-leden. Wilt u ook gebruikmaken van deze dienst? Bekijk alle voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap en meld u aan.

Meer over het lidmaatschap