Menu Zoek

ESET: 25% korting op digitale beveiliging van ESET

ESET_feb22

Geniet voordelig van veilig internet!
De geavanceerde internetbeveiliging van ESET biedt uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows en Android). Vanaf dit jaar hebt u naast ESET Internet Security ook de keuze om met korting de Premium-oplossing ESET Smart Security Premium aan te schaffen.

Geniet voordelig van veilig internet!
De geavanceerde internetbeveiliging van ESET biedt uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows en Android). Vanaf dit jaar heeft u naast ESET Internet Security ook de keuze om met korting de Premium-oplossing ESET Smart Security Premium aan te schaffen.


Wat is het verschil tussen beide oplossingen?

ESET Internet Security

ESET Internet Security bevat hulpmiddelen om uw online veiligheid te vergroten als u actief gebruikmaakt van het internet om te winkelen, bankieren, werken en communiceren.

Een greep uit de bescherming in ESET Internet Security:

  • Met de ingebouwde firewall bent u beter beschermd tegen aanvallen van buitenaf, wat het risico op inbraak op het apparaat vermindert.
  • U kunt met een gerust hart online shoppen en internetbankieren. De beveiligde browser in ESET Veilig Internetbankieren opent automatisch bij een online betaling en zorgt ervoor dat (betaal)gegevens die u invoert niet gestolen kunnen worden.
  • Klikt u op een link naar een website die bij ons bekend staat als phishingwebsite (een neppe website die uw gegevens probeert te stelen), dan wordt de toegang tot die website direct geblokkeerd.
  • Bescherming tegen ongewenste toeschouwers met de Webcambeveiliging

ESET Smart Security Premium

Dankzij de beste bescherming tegen online dreigingen, hulp bij het maken van sterke wachtwoorden en de mogelijkheid bestanden te versleutelen, is ESET Smart Security Premium de meest complete keuze voor uw digitale beveiliging.

Bescherming in ESET Smart Security Premium:

  • Alle functionaliteiten van ESET Internet Security die u beschermen tegen malware, phishing en andere dreigingen.
  • De nieuwe beschermingslaag ESET LiveGuard beschermt u automatisch tegen allerlei soorten nieuwe, nog onbekende dreigingen die zich schuilhouden in bijvoorbeeld een e-mailbijlage of een link.
  • Vindt u het maken en onthouden van sterke wachtwoorden moeilijk? Niet met de ESET Wachtwoordmanager. Maak gemakkelijk sterke wachtwoorden aan voor al uw accounts en sla ze veilig op. U hoeft maar één hoofdwachtwoord te onthouden.
  • Gemakkelijk bestanden en USB-sticks versleutelen met Secure Data


Beveilig uw apparaten met 25% korting
Met digitale beveiliging van ESET kunt u zorgeloos gebruikmaken van het internet. Beveilig uw apparaten nu met 25% korting op ESET Internet Security of ESET Smart Security Premium.


Hoe kunt u gebruikmaken van de actie?
Klik op de blauwe knop 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch op een speciale pagina voor SeniorWeb-leden terecht. Mocht u nog niet zijn ingelogd op Seniorweb.nl, dient u eerst in te loggen voordat u in de ESET Ledenwinkel terecht komt. Op de speciale pagina voor SeniorWeb-leden schaft u de producten met korting aan.


Contact met ESET
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft ESET Nederland een Nederlandse klantenservice. Wanneer u vragen of problemen hebt, kunt u ons bereiken via:


Chat: www.eset.nl
E-mail: support@eset.nl
Telefoon: 0184 - 64 77 30


Nog geen lid van SeniorWeb?
Wilt u ook gebruikmaken van de actie en bent u nog geen lid van SeniorWeb? Word dan lid en profiteer van de ledenkorting bij ESET! Bekijk de actie en word nu lid van SeniorWeb. Ruim 150.000 tevreden leden gingen u al voor!


Vragen over ledenkorting van SeniorWeb
Hebt u vragen over onze ledenkorting? Bekijk de veelgestelde vragen.