Menu Zoek

ESET: 15% korting op digitale beveiliging van ESET

ESET_Banner_dec23

Geniet voordelig van veilig internet!
De geavanceerde internetbeveiliging van ESET biedt uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Windows, Mac en Android). Koop de Premium-oplossing ESET HOME Security Premium met korting!

Beveilig uw digitale leven met 15% korting

Met digitale beveiliging van ESET kunt u zorgeloos gebruikmaken van het internet. Beveilig uw digitale leven en apparaten nu met 15% korting op ESET HOME Security Premium.


De bescherming van ESET HOME Security Premium

 • U kunt met een gerust hart online shoppen en internetbankieren. De beveiligde browser in ESET Veilig Internetbankieren opent automatisch bij een online betaling en zorgt ervoor dat (betaal)gegevens die u invoert niet gestolen kunnen worden.
 • Klikt u op een link naar een website die bij ons bekend staat als phishingwebsite (een neppe website die uw gegevens probeert te stelen), dan wordt de toegang tot die website direct geblokkeerd.
 • Bescherming tegen ongewenste toeschouwers met de Webcambeveiliging.
 • De beschermingslaag ESET LiveGuard beschermt u automatisch tegen allerlei soorten nieuwe, nog onbekende dreigingen die zich schuilhouden in bijvoorbeeld een e-mailbijlage of een link.
 • Vindt u het maken en onthouden van sterke wachtwoorden moeilijk? Niet met de ESET Wachtwoordmanager. Maak gemakkelijk sterke wachtwoorden aan voor al uw accounts en sla ze veilig op. U hoeft maar één hoofdwachtwoord te onthouden.
 • Met ESET Secure Data versleutelt u gemakkelijk bestanden en USB-sticks om deze extra te beschermen.
 • Met het beveiligingsplatform ESET HOME installeert u gemakkelijk uw beveiliging, is beveiliging delen mogelijk en stelt u uw beveiligingsfuncties met een paar klikken in. ESET HOME is te gebruiken als mobiele applicatie en via de website.


  Hoe kunt u gebruikmaken van de actie?
  Klik op de blauwe knop 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch op een speciale pagina voor SeniorWeb-leden terecht. Mocht u nog niet zijn ingelogd op Seniorweb.nl, moet u eerst inloggen voordat u in de ESET Ledenwinkel terecht komt. Op de speciale pagina voor SeniorWeb-leden koopt u de producten met korting.


  Contact met ESET
  Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft ESET Nederland een Nederlandse klantenservice. Wanneer u vragen of problemen hebt, kunt u ons bereiken via:


  Chat: www.eset.nl
  E-mail: support@eset.nl
  Telefoon: 0184 - 64 77 30


  Nog geen lid van SeniorWeb?
  Wilt u ook gebruikmaken van de actie en bent u nog geen lid van SeniorWeb? Word dan lid en profiteer van de ledenkorting bij ESET! Bekijk de actie en word nu lid van SeniorWeb. Ruim 150.000 tevreden leden gingen u al voor!


  Vragen over ledenkorting van SeniorWeb
  Hebt u vragen over onze ledenkorting? Bekijk de veelgestelde vragen.