SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

ESET: 2x ESET Internet Security voor de prijs van 1 en 30% korting op ESET Smart TV Security

ESET_banner

ESET Internet Security is een geavanceerde internetbeveiliging met uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows, Linux en Android).

Geniet voordelig van veilig internet!
ESET Internet Security is een geavanceerde internetbeveiliging met uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows, Linux en Android). Naast veilig internetbankieren beschermt ESET Internet Security ook uw webcam, uw privégegevens en houdt hackers tegen door middel van uw persoonlijke firewall. Daarnaast beschermt ESET ook uw smart-tv met ESET Smart TV Security. Hiermee kunt u ingevoerde usb-sticks scannen, hebt u uw eigen ransomware-schild en beschikt u over real-time bescherming.

Hoe kunt u gebruikmaken van de actie?
Klik op de blauwe knop 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch op een speciale pagina voor SeniorWeb-leden terecht. Mocht u nog niet zijn ingelogd op Seniorweb.nl, dient u eerst in te loggen voordat u in de ESET Ledenwinkel terecht komt. Op de speciale pagina voor SeniorWeb-leden kunt u ervoor kiezen om 2 apparaten te beschermen voor de prijs van 1 met ESET Internet Security en 30% korting op ESET Smart TV Security!

Contact met ESET
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft ESET Nederland een geheel Nederlandse klantenservice die 7 dagen in de week voor u klaar staat. Wanneer u vragen of problemen hebt, kunt u ons bereiken via:

Chat: www.eset.nl
E-mail: support@eset.nl
Telefoon: 0184 - 64 77 30

Vragen over ledenkorting van SeniorWeb
Hebt u vragen over onze ledenkorting? Bekijk de veelgestelde vragen.