Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

ESET: 25% korting op Internet Security van ESET

ESET_Okt2020ESET Internet Security is een geavanceerde internetbeveiliging met uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows, Linux en Android).

Geniet voordelig van veilig internet!
ESET Internet Security is een geavanceerde internetbeveiliging met uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows, Linux en Android). Naast veilig internetbankieren beschermt ESET Internet Security ook uw webcam, uw privégegevens en houdt hackers tegen door middel van uw persoonlijke firewall. Daarnaast beschermt ESET ook uw smart-tv met ESET Smart TV Security. Hiermee kunt u ingevoerde usb-sticks scannen, hebt u uw eigen ransomware-schild en beschikt u over real-time bescherming.


Beste uit de test
ESET Internet Security is met een score van 8,4 als beste getest door de Consumentenbond in september 2020. De geavanceerde antivirusoplossing werd door de Consumentenbond vooral gewaardeerd vanwege het gebruiksgemak, dat met een 8,4 werd beoordeeld. Daarnaast werd een 8,5 toegekend voor ‘bescherming tegen malware’ en een 8,1 voor het onderdeel ‘computervertraging’.


Beveilig uw apparaten met 25% korting
Met het antivirusproduct van ESET kunt u zorgeloos gebruikmaken van het internet. Beveilig uw apparaten nu met 25% korting op ESET Internet Security.


Hoe kunt u gebruikmaken van de actie?
Klik op de blauwe knop 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch op een speciale pagina voor SeniorWeb-leden terecht. Mocht u nog niet zijn ingelogd op Seniorweb.nl, dient u eerst in te loggen voordat u in de ESET Ledenwinkel terecht komt. Op de speciale pagina voor SeniorWeb-leden schaft u de producten met korting aan.


Contact met ESET
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft ESET Nederland een Nederlandse klantenservice die 7 dagen in de week voor u klaar staat. Wanneer u vragen of problemen hebt, kunt u ons bereiken via:


Chat: www.eset.nl
E-mail: support@eset.nl
Telefoon: 0184 - 64 77 30


Nog geen lid van SeniorWeb?
Wilt u ook gebruikmaken van de actie en bent u nog geen lid van SeniorWeb? Word dan lid en profiteer van de ledenkorting bij ESET! Bekijk de actie en word nu lid van SeniorWeb. Ruim 150.000 tevreden leden gingen u al voor!


Vragen over ledenkorting van SeniorWeb
Hebt u vragen over onze ledenkorting? Bekijk de veelgestelde vragen.