Menu Zoek

ESET: 25% korting op digitale beveiliging van ESET

ESET_2023

Geniet voordelig van veilig internet!
De geavanceerde internetbeveiliging van ESET biedt uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows en Android). Koop de Premium-oplossing ESET Smart Security Premium met korting!

Beveilig uw apparaten met 25% korting
Met digitale beveiliging van ESET kunt u zorgeloos gebruikmaken van het internet. Beveilig uw apparaten nu met 25% korting op ESET Smart Security Premium.


De bescherming van ESET Security Premium

  • Met de ingebouwde firewall bent u beter beschermd tegen aanvallen van buitenaf, wat het risico op inbraak op het apparaat vermindert.
  • Ukunt met een gerust hart online shoppen en internetbankieren. De beveiligde browser in ESET Veilig Internetbankieren opent automatisch bij een online betaling en zorgt ervoor dat (betaal)gegevens die u invoert niet gestolen kunnen worden
  • Klikt u op een link naar een website die bij ons bekend staat als phishingwebsite (een neppe website die uw gegevens probeert te stelen), dan wordt de toegang tot die website direct geblokkeerd
  • Bescherming tegen ongewenste toeschouwers met de Webcambeveiliging
  • De beschermingslaag ESET LiveGuard beschermt u automatisch tegen allerlei soorten nieuwe, nog onbekende dreigingen die zich schuilhouden in bijvoorbeeld een e-mailbijlage of een link.
  • Vindt u het maken en onthouden van sterke wachtwoorden moeilijk? Niet met de ESET Wachtwoordmanager. Maak gemakkelijk sterke wachtwoorden aan voor al uw accounts en sla ze veilig op. U hoeft maar één hoofdwachtwoord te onthouden.
  • Gemakkelijk bestanden en USB-sticks versleutelen met Secure Data.

Hoe kunt u gebruikmaken van de actie?
Klik op de blauwe knop 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch op een speciale pagina voor SeniorWeb-leden terecht. Mocht u nog niet zijn ingelogd op Seniorweb.nl, dient u eerst in te loggen voordat u in de ESET Ledenwinkel terecht komt. Op de speciale pagina voor SeniorWeb-leden schaft u de producten met korting aan.


Contact met ESET
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft ESET Nederland een Nederlandse klantenservice. Wanneer u vragen of problemen hebt, kunt u ons bereiken via:


Chat: www.eset.nl
E-mail: support@eset.nl
Telefoon: 0184 - 64 77 30


Nog geen lid van SeniorWeb?
Wilt u ook gebruikmaken van de actie en bent u nog geen lid van SeniorWeb? Word dan lid en profiteer van de ledenkorting bij ESET! Bekijk de actie en word nu lid van SeniorWeb. Ruim 150.000 tevreden leden gingen u al voor!


Vragen over ledenkorting van SeniorWeb
Hebt u vragen over onze ledenkorting? Bekijk de veelgestelde vragen.