Menu Zoek

Computerles in de buurt

Let op: maatregelen in verband met coronavirus
Vanwege de maatregelen van de overheid rondom het coronavirus is het voor de leslocaties op dit moment niet mogelijk om spreekuren of lessen op locatie aan te bieden. Wilt u informatie over de mogelijke online ondersteuning of ondersteuning per telefoon, bel dan met de leslocatie in uw buurt. Is er geen leslocatie in uw buurt beschikbaar? Neem dan contact op met PCHulp. (laatste update 24 feb)

SeniorWeb Leslocaties bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en de vrijwillige docenten zijn zelf ook senior. De meeste leslocaties bieden ook individuele lessen en inloopspreekuren. Het cursusseizoen begint over het algemeen in januari en september. SeniorWeb heeft landelijke dekking, dus meestal is er wel een leslocatie bij u in de buurt.
Tip! Bekijk de video over de leslocaties.

Online veiligheid en privacy-maand

SeniorWeb organiseert in maart 2021 in verschillende leslocaties in het land de Online veiligheid en privacy-maand. In verband met de coronamaatregelen bieden leslocaties op dit ogenblik vooral online activiteiten aan en zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar voor vragen.

Zoek een leslocatie

Online veiligheid en privacy-maand

maart

Vind een Online veiligheid en privacy-maand leslocatie bij u in de buurt

Bekijk alle leslocaties

Computerhulp nodig?

voor leden

Hebt u computerproblemen en wilt u snel geholpen worden? Als SeniorWeb-lid kunt u gebruik maken van onze computerhulp.

Naar PCHulp

Maak kennis met SeniorWeb

Ontdek de duidelijke uitleg en praktische tips van SeniorWeb. Vraag vrijblijvend een exemplaar van het kwartaalblad Enter aan!

Enter aanvragen