Menu Zoek

Veilig douchen binnen één dag

- Advertorial -

Molenaar_advertorial_825x225

Veilig onder de douche stappen, dát is wat u wilt. Bij Molenaar vervangen vakkundige monteurs in een mum van tijd uw oude bad of douche door een comfortabele inloopdouche met lage instap, zodat u nog langer van uw fijne thuis kunt genieten.

Een badkamerongeluk zit in een klein hoekje. Wist u dat in Nederland zelfs élke 4 minuten een 65-plusser op de eerste hulp terechtkomt na een val in huis? Een nat oppervlak kan leiden tot gevaarlijke situaties. Bij Molenaar staat veiligheid voorop, daarom biedt de badkamerspecialist verschillende oplossingen. Zo hebben de ruime inloopdouches een lage instap en zijn ze voorzien van een unieke douchevloer met een gepatenteerde structuurlaag die nooit glad of glibberig wordt. En kunt u niet meer lang staan, zorgen houvastattributen als een douchestoel of een handgreep voor stabiliteit en zekerheid. Zo kunt u optimaal genieten van uw dagelijkse badkamerroutine.

Molenaar gaat voor ultiem comfort
Naast veiligheid speelt gemak een grote rol. Zo gebruikt Molenaar al tien jaar innovatieve materialen en producten voor ultiem comfort. Neem bijvoorbeeld de Wallpanels: honderd procent waterdichte panelen verkrijgbaar in de stijl die u mooi vindt. Deze panelen worden eenvoudig over de bestaande wandbekleding geplaatst, waardoor breekwerk overbodig is. Bovendien zijn ze volledig onderhoudsvrij, wat een hoop poetsbeurten in de badkamer scheelt. En zelfs een luxe uitbreiding in de vorm van een Sunshower is mogelijk, een paneel in de douche dat warmte afgeeft, waardoor spieren en gewrichten ontspannen. Dat heeft een positieve werking op reumatische klachten.

Ook is dit decennium keihard gewerkt aan ‘perfecte dienstverlening’. Molenaar huurt geen mensen in, maar werkt met eigen vaste monteurs. Tevens worden in Nunspeet nieuwe monteurs opgeleid in een speciaal ingerichte praktijkruimte. Vertrouwde vakmensen dus die voor kwaliteit staan en de klanten het best kennen.

Veilige inloopdouche in een mum van tijd
Molenaar vindt het belangrijk dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De specialist doet badkameraanpassingen waar klanten járen mee vooruit kunnen. En zonder gedoe, want de eigen vakmensen ontzorgen u van a tot z: van (thuis)advies en inmeten tot razendsnelle plaatsing binnen vijf dagen, zonder hak- en breekwerk. Een bad of douche kan zelfs binnen een dag vervangen worden voor een nieuwe, veilige inloopdouche.

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen
Benieuwd naar de mogelijkheden om zorgeloos te (blijven) genieten van een veilige badkamer? Vraag het gratis Molenaar-magazine aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis of in één van onze showrooms. Onze adviseurs gaan dan samen met u op zoek naar de beste badkameroplossing en beantwoorden al uw vragen. Bel 0341 – 23 23 00 of kijk op Molenaar.nl voor meer informatie.