SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

SeniorWeb computercursussen

Met de duidelijke instructies en informatie in onze cursussen leert u meer over diverse populaire onderwerpen. Van online veiligheid, WhatsAppen tot het gebruik van uw iPad of smartphone. Volg een cursus online of bezoek een SeniorWeb Leslocatie bij u in de buurt.

Ook online cursussen volgen?

Word dan lid van SeniorWeb. Nu met praktisch computerboek cadeau! Bekijk lidmaatschapsaanbod

Kies de manier waarop u wilt leren

voor leden

Online cursussen

Volg in uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt één van onze online cursussen. Opgedeeld in diverse lessen, met duidelijke uitleg en instructievideo's.

SeniorWeb Leslocaties

Op 410 locaties in Nederland kunt u terecht voor een inloopspreekuur, cursus of workshop over diverse digitale onderwerpen. Vind een locatie bij u in de buurt.

voor leden

Computerboeken

De SeniorWeb boeken zijn geschreven volgens de stap-voor-stapmethode, in begrijpelijk Nederlands met duidelijke schermafbeeldingen. Ontdek onze titels!

Leren aan Huis

Hebt u ook wel eens een computervraag waar u niet een hele cursus voor wilt volgen? Als lid van SeniorWeb kunt u dan gebruikmaken van de dienst Leren aan Huis. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt dan bij u thuis om u uitleg op maat te geven over computeronderwerpen waarover u graag meer wilt weten. 

Stel uw vraag tijdens een inloopspreekuur

Op 410 locaties in Nederland kunt u terecht bij een SeniorWeb Leslocatie. Naast lessen en workshops bieden veel leslocaties ook inloopspreekuren waar u uw computervragen kunt voorleggen. Voor iedereen toegankelijk.

Het SeniorWeb YouTube-kanaal

Op ons YouTube-kanaal vindt u een groot aantal video’s. In deze video's wordt stap voor stap uitgelegd hoe u bepaalde handelingen kunt uitvoeren op uw computer, tablet of smartphone.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 410 cursuslocaties en 2.900 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:


groen vinkje opsomming  Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis  
groen vinkje opsomming  4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter  
groen vinkje opsomming  Wekelijks informatieve nieuwsbrieven 
groen vinkje opsomming  Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal) 
groen vinkje opsomming  Voordelige computerboeken en accessoires  
groen vinkje opsomming Deskundige controle van verdachte mails


Word nu lid van SeniorWeb. U betaalt tot het einde van 2019 slechts € 16,-! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging. Meld u nu aan en ontvang een praktisch computerboek cadeau. 

Ontdek het lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.