Menu Zoek
In de buurt van Aalden

Leslocatie: Aalden De Schutse

Contact

  • Paardelandsdrift 9
  • 7854PR Aalden
  • Dick van Bruggen

Algemene informatie

I.v.m. het Coronavirus zijn onderstaande activiteiten tot nader order opgeschort. Voor vragen kunt u gebruik maken van het telefoonnummer of emailadres.
---
SeniorWeb Aalden organiseert een aantal inloopmomenten. U kunt dan terecht met uw vragen over uw computer, tablet of smartphone of kom voor een eerste kennismaking met de digitale wereld. 

De groepscursussen worden gegeven in een klaslokaal in CBS De Schutse. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een beamer. Een cursus wordt gegeven door een docent en een assistent. Dit gebeurt in een ontspannen sfeer waarbij er voldoende tijd is voor het stellen van vragen. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van een cursusboek: handig tijdens de cursus en ook om thuis goed te kunnen oefenen en als naslagwerk. U werkt aan de hand van eenvoudige instructies en duidelijke schermafbeeldingen. 

De cursussen kunnen gegeven worden op woensdagmiddag van 14 - 16 uur, de andere middagen van 15 - 17 uur en op avonden van 19 - 21 uur. Een les duurt  2 uur. De cursusdata worden in overleg met de cursisten vastgelegd. In de prijs is het cursusboek en koffie/thee inbegrepen. Zie bij "Cursusaanbod" voor de details over een cursus.

De groepscursussen worden gegeven in CBS De Schutse, Paardelandsdrift 9 in Aalden. Individuele begeleiding is ook mogelijk.

Computercursussen

Onderwerp Categorie Lestype
Basiscursus Windows 10 Windows Groepsles
Basiscursus Word 2016 en 2013 Office Groepsles
Fotoboek maken met Albelli Hobby Groepsles
Overstapcursus Windows 10 Windows Groepsles
Starten met de iPad Apple Groepsles
Starten met de Samsung Galaxy Tab Tablet & Smartphone Groepsles

Onze vrijwilligers

  • Dick van Bruggen Dick van Bruggen
  • Gert Stolte Gert Stolte
  • Nico Vollebregt Nico Vollebregt