Menu Zoek
In de buurt van Aalden

Leslocatie: Aalden De Schutse

Contact

  • Paardelandsdrift 9
  • 7854PR Aalden
  • Dick van Bruggen

Algemene informatie

In september en januari houden wij een inloopochtend in het leercentrum. De laatste van dit seizoen was op zaterdag 20 januari van 10.00 tot 12.00 uur.
Op de inloopochtend nodigen wij u uit om uw computerwensen met ons te bespreken. Ook kunt u zich opgeven voor een cursus Windows 10, Fotoboek maken, Word of Tablet (iPad en Samsung).

De cursussen worden gegeven in een klaslokaal van CBS De Schutse in Aalden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een beamer. Een cursus wordt gegeven door een docent en een assistent. Dit gebeurt in een ontspannen sfeer waarbij er voldoende tijd is voor het stellen van vragen. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van een cursusboek: handig tijdens de cursus en ook om thuis goed te kunnen oefenen en als naslagwerk. U werkt aan de hand van eenvoudige instructies en duidelijke schermafbeeldingen. 
De cursussen kunnen gegeven worden op woensdagmiddag van 14 - 16 uur, de andere middagen van 15 - 17 uur en op avonden van 19 - 21 uur. Een les duurt  2 uur. De cursusdata worden in overleg met de cursisten vastgelegd. In de prijs is het cursusboek en koffie/thee inbegrepen. Zie bij "Cursusaanbod" voor de details over een cursus.

Computercursussen

Onderwerp Categorie Lestype
Basiscursus Windows 10 Windows Groepsles
Basiscursus Word 2016 en 2013 Office Groepsles
Fotoboek maken met Albelli Hobby Groepsles
Overstapcursus Windows 10 Windows Groepsles
Starten met de iPad Apple Groepsles
Starten met de Samsung Galaxy Tab Tablet & Smartphone Groepsles

Onze vrijwilligers

  • Dick van Bruggen Dick van Bruggen
  • Gert Stolte Gert Stolte