Menu Zoek
In de buurt van Borculo

Leslocatie: Bibliotheek Borculo

Contact

  • Muraltplein 44-09
  • 7271AX Borculo
  • Bibliotheek Oost-Achterhoek

Algemene informatie

De bibliotheek Borculo is één van de 7 Seniorweb leslocaties van Bibliotheek Oost-Achterhoek en we bieden gratis cursussen voor kleine groepen en individuele één op één cursussen. Een gratis kopje koffie hoort daarbij en het lesmateriaal is eveneens gratis.
Deskundige Seniorweb-vrijwilligers ondersteunen u en zorgen voor prettige en veilige sfeer.
Het totale programma van alle 7 vestigingen staat op de website en in een halfjaarlijkse folder die te verkrijgen is in de vestigingen. Opgave en inlichtingen tijdens kantooruren bij het Servicebureau 088-0062929 (of via de website)

We hebben in iedere vestiging een (gratis) wekelijks spreekuur, maar daarvoor dient u zich wel van te voren op te geven. Lees hier meer.

Vacatures
De Bibliotheek zoekt digitaal vaardige vrijwilligers die zelfstandig (en vaak met tweetallen) een groep willen begeleiden. Kennisoverdracht is belangrijk, maar ook het creëren van een veilige en gezellige sfeer. Ons cursusseizoen loopt van september tot mei.

We verwachten van de vrijwilliger:
Bereidheid om twee keer per jaar ervaringen uit te wisselen met zo’n 30 andere digivrijwilligers in het werkgebied van de bibliotheek
Enthousiasme om les te geven aan kleine groepen (4 tot 6 met name ouderen) 
Bereidheid om bij te blijven op digitaal gebied

Voor vragen en of aanmeldingen kunt u contact opnemen via het mailadres of het telefoonnummer bovenaan deze pagina.

Onze vrijwilligers

  • Derk Jan Bovenmarsch Derk Jan Bovenmarsch
  • Jos Rouwhorst