Menu Zoek
In de buurt van Breda

Leslocatie: Bibliotheek Breda Zuid

Contact

  • Allerheiligenweg 19
  • 4834TM Breda
  • D. Janssen
SeniorWeb organiseert in maart 2021 een Online veiligheid en privacy-maand en wij doen mee!

Online veiligheid is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Aan de ene kant omdat je steeds meer zaken digitaal en online moet regelen. Aan de andere kant omdat internetcriminelen steeds beter worden in het vinden van je gegevens.
Bij Seniorweb is maart de maand van online veiligheid en privacy. Op hun website wordt uitgelegd wat je zelf kunt doen aan het beveiligen van je computer, tablet of smartphone, maar geven we ook hulp en advies.
Kijk eens op: seniorweb.nl/online-veiligheid-en-privacy Hier staat een verzameling van artikelen en tips. Ook wordt er in de maand maart een quiz over online veiligheid en privacy gegeven, dus houd de website van Seniorweb in de gaten.
Ook biedt Seniorweb de onlinecursus 'Veilig en bewust online' aan. Deze cursus gaat over het veilig inrichten van een apparaat en verstandig online surfen. Deze cursus kun je alleen volgen als je lid bent van Seniorweb.
Nog geen lid van Seniorweb?
Stuur dan een mail naar info@taalhuisbreda.nl of bel naar 06-52813807.

Algemene informatie

SeniorWeb en bibliotheek Nieuwe Veste bundelen hun krachten. Ze werken samen aan het vergroten van digitale vaardigheden en de digitale participatie van ouderen.
Nieuwe Veste is een leercentrum. U kunt terecht bij de locatie bibliotheek Nieuwe Veste voor verschillende cursussen, inloop, PC hulp en lezingen. Zie "aanbod" voor het actuele aanbod.

Helaas, tijdens de Corona-crisis, zijn de les locaties gesloten. 
Zodra er nieuwe richtlijnen zijn, zullen we dat meedelen.

Graag een online cursus volgen? portal van de bibliotheek en/ of SeniorWeb.

Graag een Android (Tablet en Smartphone) online Smartphone cursus volgen? Klik op Android  

Online uitleg en ondersteuning

Meekijken op uw eigen apparaat met behulp van Teamviewer of Quick assistent als u thuis in uw eigen omgeving een online-cursus volgt of u heeft computervragen, maar komt liever niet naar onze locatie. Via deze methode kan de vrijwilliger meekijken met u, maar ook zelf eerst voordoen. En natuurlijk kan dat ook gewoon telefonisch of met beeldbellen zoals WhatApp. Contacteer info@taalhuisbreda.nl

Computercursussen

Onderwerp Categorie Lestype
22-2-2021 Digi-café: WhatsApp voor iPhone WhatsApp Groepsles

Onze vrijwilligers

  • Bert Emons Bert Emons
  • David Janssen David Janssen