Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Computerles in de buurt

Let op: maatregelen rondom het coronavirus
Lessen en spreekuren in de leslocaties zijn mogelijk met inachtneming van de basisregels. Wilt u informatie over de activiteiten in het najaar, neem dan contact op met de leslocatie in uw buurt. Is er geen leslocatie in uw buurt beschikbaar? Neem dan contact op met PCHulp. (Laatste update 24-9-2021)
SeniorWeb Leslocaties bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en de vrijwillige docenten zijn zelf ook senior. De meeste leslocaties bieden ook individuele lessen en inloopspreekuren. Het cursusseizoen begint over het algemeen in januari en september. SeniorWeb heeft landelijke dekking, dus meestal is er wel een leslocatie bij u in de buurt.

Tip! Bekijk de video over de leslocaties.

De cloud-maand

De cloud-maand: oktober

SeniorWeb organiseert in oktober 2021 in verschillende leslocaties in het land de De cloud-maand. De activiteiten worden volgens de geldende coronamaatregelen georganiseerd.

Zoek een leslocatie

De cloud-maand

oktober

Vind een De cloud-maand leslocatie bij u in de buurt

Computerhulp nodig?

voor leden

Hebt u computerproblemen en wilt u snel geholpen worden? Als SeniorWeb-lid kunt u gebruik maken van onze computerhulp.

Naar PCHulp

Maak kennis met SeniorWeb

Ontdek de duidelijke uitleg en praktische tips van SeniorWeb. Vraag vrijblijvend een exemplaar van het kwartaalblad Enter aan!

Enter aanvragen