U bent hier: Home Cursussen Computerles in de buurt Leslocatie Woonzorgcentrum de Taling
Leslocatie

Woonzorgcentrum de Taling

Contact
Woonzorgcentrum de Taling
De Eendenkooi 2
5223KG Den Bosch
Open in Google Maps
Frans Daniƫls
Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Algemene informatie

In Woonzorgcentrum de Taling worden, afhankelijk van de vraag, computer-, tablet- en smartphonelessen gegeven. Hiervoor zijn 3 docenten beschikbaar, in principe op maandagmiddag, dinsdagochtend en woensdag op voor- en/of na de middag.
Bij voldoende deelname starten wij weer met nieuwe computercursussen Windows 10/11, smartphone (Android) en tablet (Android). De lessen duren 1.30 uur. Voor Apple apparaten (iOS) hebben wij helaas (nog) geen docenten.
De cursussen worden gegeven in het woonzorghuis en er zijn enkele laptops beschikbaar met Windows 10. Meestal wordt door de deelnemers de eigen laptop, tablet of smartphone meegebracht.
Update 17-07-2024

Onze vrijwilligers

  • Foto van Eric Zwennes

    Eric Zwennes

Vacatures

Gezien het feit dat de groepen steeds kleiner worden en het steeds moeilijker wordt cursisten van gelijke kunnen en gelijke belangstelling op hetzelfde tijdstip bij elkaar te brengen zoeken wij mensen die anderen wegwijs kunnen maken op de computer, tablet of smartphone. Wij beschikken daarvoor over een mooie locatie, te weten: Zorghuis de Taling nabij de Helftheuvelpassage. 

naar boven