Menu Zoek
In de buurt van Den Bosch

Leslocatie: Woonzorgcentrum de Taling

Contact

  • De Eendenkooi 2
  • 5223KG Den Bosch
  • Frans Daniëls

Algemene informatie

In Woonzorgcentrum de Taling worden, afhankelijk van de vraag, computer-, tablet- en smartphonelessen gegeven. Hiervoor zijn 4 docenten beschikbaar en wel op maandagmiddag, dinsdagochtend en woensdag op voor- en/of na de middag.
Op dit moment starten wij, na de covid periode, weer met nieuwe computercursussen Windows 10, smartphone (Android) en tablet (Android) die half maart gaan beginnen. De lessen duren 1.30 uur. Voor Apple apparaten (iOS) hebben wij helaas (nog) geen docenten.
De cursussen worden gegeven in het woonzorghuis en er is een laptops beschikbaar met Windows 10. Meestal wordt door de deelnemers de eigen laptop, tablet of smartphone meegebracht.
Update 17-02-2022
 

Onze vrijwilligers

  • Jacques van Luijtelaar Jacques van Luijtelaar
  • Eric Zwennes Eric Zwennes

Vacatures

Gezien het feit dat de groepen steeds kleiner worden en het steeds moeilijker wordt cursisten van gelijke kunnen en gelijke belangstelling op hetzelfde tijdstip bij elkaar te brengen zoeken wij mensen die anderen wegwijs kunnen maken op de computer, tablet of smartphone. Wij beschikken daarvoor over een mooie locatie, te weten: Zorghuis de Taling nabij de Helftheuvelpassage.