Menu Zoek
In de buurt van Eijsden

Leslocatie: Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Eijsden

Contact

  • Kramsvogel 42
  • 6245RE Eijsden
  • Bea Goessen

Algemene informatie


     Let op: in verband met de maatregelen die zijn genomen door het RIVM i.v.m. het coronavirus vinden er in heel Nederland zeer beperkt bezoeken aan huis plaats van onze vrijwilligers. Wij hebben daarom besloten om u en onze vrijwilligers te beschermen geen inloopspreekuren in de bibliotheek te houden. Indien u lid bent van SeniorWeb kunt u altijd op de website van SeniorWeb  uw vraag via internet of per telefoon stellen.www.seniorweb.nl/pchulp
Bent u nog geen lid dan kunt u een 3 maanden gratis lidmaatschap aan  vragen ( https://www.seniorweb.nl/drie-maanden)  en voor telefonische hulp te bellen met het reeds bestaande nummer 0900-2023000 (kosten € 0,20 per minuut).


.


 

Onze vrijwilligers

  • Anneke Berendsen-Riswick Anneke Berendsen-Riswick
  • Peter van den Hove Peter van den Hove
  • Henny van Straaten Henny van Straaten

Vacatures

Het leercentrum in de Heuvellandbibliotheken in Eijsden en Margraten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die - samen met de huidige ambassadeurs - het 2-wekelijkse café/inloopspreekuur willen begeleiden.
Vindt u het leuk om senioren meer te leren over de digitale wereld? Bent u geduldig, sociaal en communicatief vaardig, en volgt u digitale ontwikkelingen op de voet? Dan is vrijwilligerswerk bij een van deze leercentra echt iets voor u.

We zoeken mensen die minimaal 1 uur per 14 dagen en maximaal 3 uur per 14 dagen beschikbaar hebben om de inloopspreekuren te begeleiden. Het is niet nodig dat u kennis hebt over alle onderdelen die tijdens de cafés/inloopspreekuren behandeld worden. Bent u thuis in 1 van de 3 onderdelen; Windows en e-books, Android, Apple reageer dan ook.