Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Computerles in de buurt

SeniorWeb Leslocaties zijn voor iedereen toegankelijk en bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde computergebruikers. De vrijwillige docenten zijn zelf ook senior. De meeste leslocaties bieden ook individuele lessen en inloopspreekuren. Het cursusseizoen begint over het algemeen in januari en september. SeniorWeb heeft landelijke dekking, dus meestal is er wel een leslocatie bij u in de buurt.
SeniorWeb adviseert dat vrijwilligers en bezoekers van de leslocaties zich blijven houden aan de adviezen om verspreiding van het coronavirus te beperken.

Tip! Bekijk de video over de leslocaties.

Accountbeheer en -beveiligingsmaand

SeniorWeb organiseert in oktober 2022 in verschillende leslocaties in het land de Accountbeheer en -beveiligingsmaand. De activiteiten worden volgens de geldende coronamaatregelen georganiseerd.

Zoek een leslocatie

Accountbeheer en -beveiligingsmaand

oktober

Vind een Accountbeheer en -beveiligingsmaand leslocatie bij u in de buurt

Bekijk alle leslocaties

Computerhulp nodig?

voor leden

Hebt u computerproblemen en wilt u snel geholpen worden? Als SeniorWeb-lid kunt u gebruik maken van onze computerhulp.

Naar PCHulp

Maak kennis met SeniorWeb

Ontdek de duidelijke uitleg en praktische tips van SeniorWeb. Vraag vrijblijvend een exemplaar van het kwartaalblad Enter aan!

Enter aanvragen