Menu Zoek

Computerles in de buurt

Let op: maatregelen in verband met coronavirus
Het nieuwe cursusseizoen is begonnen en een deel van de leslocaties start weer op. Uiteraard met inachtneming van de afstands- en hygiëneregels. Wilt u informatie over de mogelijke ondersteuning door leslocaties, bel dan met de leslocatie in uw buurt. Is er geen leslocatie in uw buurt beschikbaar voor ondersteuning? Neem dan contact op met PCHulp.

SeniorWeb Leslocaties bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en de vrijwillige docenten zijn zelf ook senior. De meeste leslocaties bieden ook individuele lessen en inloopspreekuren. Het cursusseizoen begint over het algemeen in januari en september. SeniorWeb heeft landelijke dekking, dus meestal is er wel een leslocatie bij u in de buurt.
Tip! Bekijk de video over de leslocaties.

Online gemak en vermaak-maand

Online gemak en vermaak-maand: september

SeniorWeb organiseert in september 2020 in verschillende leslocaties in het land een Online gemak en vermaak-maand. Kijk of er een leslocatie in de buurt is waar u naartoe kunt!

Zoek een leslocatie

Online gemak en vermaak-maand

september

Vind een Online gemak en vermaak-maand leslocatie bij u in de buurt

Computerhulp nodig?

voor leden

Hebt u computerproblemen en wilt u snel geholpen worden? Als SeniorWeb-lid kunt u gebruik maken van onze computerhulp.

Naar PCHulp

Maak kennis met SeniorWeb

Ontdek de duidelijke uitleg en praktische tips van SeniorWeb. Vraag vrijblijvend een exemplaar van het kwartaalblad Enter aan!

Enter aanvragen