Menu Zoek
In de buurt van Rotterdam

Leslocatie: Bibliotheek Hoogvliet

Contact

  • Rijkeeplein 2
  • 3191EL Rotterdam
  • Ellen van Schie

Algemene informatie

Leercentrum Bibliotheek Hoogvliet is gesloten van 13 maart tot en met 6 april ivm de extra maatregelen rond het Corona virus. Alle activiteiten komen te vervallen.

Bij Leercentrum Bibliotheek Hoogvliet kunt u terecht voor computercursussen voor beginners en iets gevorderden. Maak kennis met internet en email op de Klik & Tik cursus .

Klik & Tik cursus
Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet biedt Bibliotheek Hoogvliet gratis de cursus Klik & Tik aan. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen zonder, of heel weinig computerervaring. Onze ambassadeurs staan voor u klaar op maandagochtend van 10:00 - 12:00.


Meer informatie?
Klik hier of neem contact op met Ellen van Schie;
mediacoach@bibliotheek.rotterdam.nl (o.v.v. Hoogvliet) / 06-13441464

Computercursussen

Onderwerp Categorie Lestype
Klik & Tik cursus Internet Individuele les

Onze vrijwilligers

  • Diana Deretic Diana Deretic
  • Nico van Ommeren Nico van Ommeren
  • Andre Rommers Andre Rommers
  • Jean van der Velde
  • Tara Verhoeven-van Abkoude

Vacatures

Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet biedt Bibliotheek Delfshaven gratis de cursus Klik & Tik aan. De Bibliotheek zoekt vrijwilligers die op een vast tijdstip in de week (overdag) de deelnemers van deze cursus willen ondersteunen.

Wat gaat u doen?
U ontvangt, samen met een collega-trainer, de deelnemers en zorgt voor een goede sfeer gedurende de cursus. Deelnemers nemen onder uw begeleiding de cursus Klik & Tik door. Hiermee worden ze computervaardig: van het aanzetten van de computer en het typen van tekst tot het downloaden, opslaan en verzenden van bestanden.

Wanneer?
Iedere maandagochtend van 10:00 - 12:00.

Wat neemt u mee?
U bent digitaal vaardig op gebruikersniveau, u heeft affiniteit met internet en met sociale netwerken en kunt daar zelf goed de weg in vinden. Als voorbereiding werkt u zelf het programma Klik en Tik door. U bent sociaal vaardig, geduldig en u bent geïnteresseerd in mensen.

Wat bieden wij?
Een plezierige werkomgeving en een gratis lidmaatschap op de bibliotheek en op SeniorWeb.

Interesse?
Neem contact op met Ellen van Schie:
mediacoach@bibliotheek.rotterdam.nl (o.v.v. Vrijwilligersvacature Hoogvliet) / 06-13441464