Menu Zoek

Computerles in de buurt

Let op: maatregelen in verband met coronavirus
Vanwege de maatregelen van de overheid rondom het coronavirus is het voor de leslocaties op dit moment niet mogelijk om spreekuren of lessen op locatie aan te bieden. Wilt u informatie over de mogelijke online ondersteuning of ondersteuning per telefoon, bel dan met de leslocatie in uw buurt. Is er geen leslocatie in uw buurt beschikbaar? Neem dan contact op met PCHulp. (laatste update 13 jan)

SeniorWeb Leslocaties bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en de vrijwillige docenten zijn zelf ook senior. De meeste leslocaties bieden ook individuele lessen en inloopspreekuren. Het cursusseizoen begint over het algemeen in januari en september. SeniorWeb heeft landelijke dekking, dus meestal is er wel een leslocatie bij u in de buurt.
Tip! Bekijk de video over de leslocaties.

Computervraagdagen

Computervraagdagen: 18-24 januari

SeniorWeb organiseert van 18 tot 24 januari 2021 in verschillende leslocaties in het land de Online Computervraagdagen. Kijk of er een leslocatie in de buurt is waar u online of telefonisch terecht kunt met uw vragen!

Zoek een leslocatie

Computervraagdagen

18-24 januari

Vind een Computervraagdagen leslocatie bij u in de buurt

Bekijk alle leslocaties

Computerhulp nodig?

voor leden

Hebt u computerproblemen en wilt u snel geholpen worden? Als SeniorWeb-lid kunt u gebruik maken van onze computerhulp.

Naar PCHulp

Maak kennis met SeniorWeb

Ontdek de duidelijke uitleg en praktische tips van SeniorWeb. Vraag vrijblijvend een exemplaar van het kwartaalblad Enter aan!

Enter aanvragen