SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Inloggegevens vergeten?

Uw inloggegevens vergeten? Vul hieronder uw SeniorWeb-lidnummer in en het e-mailadres waarmee u bekend bent in onze ledenadministratie. Klik op Bevestigen.

U ontvangt dan een e-mail met uw inlognaam. In de e-mail staat ook een hyperlink waarop u kunt klikken om een nieuw wachtwoord aan te maken. De hyperlink in de e-mail blijft 24 uur werken.

* Deze velden zijn verplicht.
Terug naar inloggen

Hulp nodig bij inloggen?

Inlognaam
Standaard is de inlognaam gelijk aan uw lidnummer. Uw lidnummer bestaat uit 6 cijfers en staat op uw ledenpas. U vindt het ook onder aan uw wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Bent u het kwijt? Vraag uw lidnummer op.
Hebt u uw inlognaam zelf aangepast? Vul dan uw zelfgekozen inlognaam in.

Wachtwoord
Standaard is het wachtwoord gelijk aan uw postcode (vier cijfers en twee hoofdletters zonder spatie, bijvoorbeeld 1111AB). Nieuwe vrijwilligers hebben standaard een ander soort wachtwoord.
Hebt u uw wachtwoord zelf aangepast? Vul dan uw zelfgekozen wachtwoord in.

Meer hulp nodig?
Hebt u bovenstaande uitleg gelezen, maar lukt het nog niet om in te loggen? Lees over mogelijke oorzaken. Staat uw oorzaak er niet bij? Neem dan contact op met de ledenadministratie op 030-276 99 65 (op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur). Wij helpen u graag!