Menu Zoek

Apple brengt budget-iPhone uit

donderdag 16 april 2020

iPhone SE 2020De iPhone SE 2020 volgt het model uit 2016 op en mikt op het iets goedkopere segment.

Ook Apple maakt budgettelefoons. Minder dure iPhones dus. Het bedrijf maakt bekend dat er een opvolger komt van de iPhone SE uit 2016: de iPhone SE 2020. De goedkoopste uitvoering, met 64 GB opslag, heeft een adviesprijs van 489 euro. Daarvoor biedt de SE 2020 één camera aan de achterzijde, waar andere iPhones er tegenwoordig twee of drie hebben. Inzoomen kan, maar gebeurt digitaal. Oftewel: u kunt dit beter achteraf doen in een fotobewerkingsprogramma (want digitale zoom is hetzelfde als een deel van een foto achteraf uitvergroten). Verder is het nieuwe model water- en stofbestendig.

Beschikbaar

De iPhone SE 2020 verschijnt in de kleuren zwart, wit en rood. Het toestel ligt vanaf 24 april in de winkel, maar kan al vanaf 17 april worden gereserveerd.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.