SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Hogere onkostenvergoeding voor PCHulp aan Huis en Leren aan Huis

dinsdag 14 mei 2019

Onkostenvergoeding voor de vrijwilligers van PCHulp aan Huis en Leren aan Huis wordt verhoogd naar € 5,- per uur.

SeniorWeb-leden kunnen gebruikmaken van de ledendiensten PCHulp aan Huis en Leren aan Huis. De onkostenvergoeding voor het gebruik van deze vrijwilligersdiensten stijgt met ingang van 1 juni 2019 van € 4,50 naar € 5,- per uur. Het maximale bedrag voor één PCHulp- of Leren aan Huis-bezoek blijft € 25,-.

Reden voor deze stijging is een aanpassing van de belastingvrije bedragen voor vrijwilligersvergoedingen door de overheid. De onbelaste onkostenvergoeding per uur is verhoogd naar maximaal € 5,-. SeniorWeb heeft besloten de overheid hierin te volgen.

Onze vrijwilligers mogen bovenop de onkostenvergoeding per uur nog een vergoeding van 19 cent per autokilometer vragen, en een vergoeding voor aantoonbare parkeer- en/of tolkosten.


Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook, Twitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook, Twitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.