Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Winkelketen Action gaat online producten aanbieden

zaterdag 6 februari 2021

ActionGoed nieuw voor liefhebbers van de Action: de keten begint een webwinkel. Klanten kunnen artikelen reserveren en ze later ophalen in de winkel.

Winkels mogen voorzichtig open. Dat wil zeggen: producten kunnen worden gereserveerd en vervolgens bij de winkel zelf worden opgehaald. Dat wordt Click & collect genoemd. Meer zit er voorlopig niet in. Winkelketen Action heeft een online bestelmogelijkheid lang tegengehouden, omdat een webwinkel niet rendabel zou zijn, maar gaat nu toch overstag. Vanaf 10 februari kunnen klanten via de website producten bestellen, om ze een dag later bij een lokale vestiging op te halen. Betalen gebeurt ter plekke, niet online.

Assortiment

De winkelketen gaat ongeveer een derde van het totale assortiment op deze manier aanbieden. Het gaat om artikelen waar de meeste vraag naar is, zoals theelichtjes, toilet- en keukenpapier, diervoeding en ondergoed.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.