Menu Zoek

Adverteren

SeniorWeb gratis Enter 1SeniorWeb.nl is al sinds 1996 actief en is de grootste computervereniging voor senioren. De website SeniorWeb.nl is Nederlands grootste website voor senioren. Maandelijks trekt de website zo'n 980.000 unieke bezoekers. Daarnaast versturen we wekelijks een nieuwsbrief aan zo'n 220.000 abonnees en ontvangen alle leden elk kwartaal tijdschrift Enter (oplage 150.000).

Adverteren bij SeniorWeb
Zowel online als in het kwartaalblad Enter zijn er advertentieposities beschikbaar. Bekijk hier alle advertentiemogelijkheden en specificaties. Voor beschikbaarheid en de inkoop van mediaruimte kunt u contact opnemen met:

Roularta Advertising
advertising@roularta.nl
www.roularta.nl
035-6925200

Aansprakelijkheid
U (of uw reclamebemiddelaar) vrijwaart SeniorWeb voor alle aanspraken van derden voor schadevergoeding als gevolg van de door u (of uw reclamebemiddelaar) opgegeven advertenties.

Weigeren van advertenties
SeniorWeb mag zonder opgaaf van redenen advertentie-opdrachten weigeren of annuleren zonder dat dit tot schadeverplichtingen kan leiden. Reclame-uitingen moeten voldoen aan de eisen die de Nederlandse Reclame Code stelt. SeniorWeb kan na overleg tekst en vorm van alle advertenties, die voor plaatsing worden aangeboden, naar redelijkheid en billijkheid wijzigen.

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Bekijk tijdschrift Enter

Tijdschrift Enter verschijnt 4 keer per jaar en is speciaal voor SeniorWeb-leden. Zij beoordelen Enter met een 8,3. SeniorWeb biedt diverse advertentiemogelijkheden in Enter.

Bekijk tijdschrift Enter
Feiten en cijfers

SeniorWeb is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk met ruim 150.000 leden, 2.800 vrijwilligers en ruim 500 leslocaties in Nederland.

Bekijk onze infographic
Jaarverslag 2022 Senioren doen steeds meer digitaal mee! Ze willen hun vaardigheden verbeteren én op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Bekijk ons jaarverslag 2022