U bent hier: Home Over SeniorWeb Adverteren

Adverteren

Zowel online als in het kwartaalblad Enter zijn er advertentieposities beschikbaar. Op deze pagina vindt u alle advertentiemogelijkheden en specificaties.

AdvertentiemogelijkhedenMeer over SeniorWeb

SeniorWeb in cijfers

De website seniorweb.nl is Nederlands grootste website voor senioren. De overzichtelijke en toegankelijke website biedt actuele en betrouwbare informatie over computer, internet en digitale toepassingen. De redactie publiceert dagelijks nieuwe berichten. Maandelijks krijgt onze website ruim 1,3 miljoen bezoeken. Daarnaast versturen we elke week een nieuwsbrief aan meer dan 220.000 abonnees en ontvangen alle leden elk kwartaal tijdschrift Enter (oplage 150.000). 

Adverteren bij SeniorWeb

Zowel online als in het kwartaalblad Enter zijn er advertentieposities beschikbaar. Bekijk hier alle advertentiemogelijkheden en specificaties. Voor beschikbaarheid en de inkoop van mediaruimte kunt u contact opnemen met Roularta Media Nederland. 

Aansprakelijkheid

U (of uw reclamebemiddelaar) vrijwaart SeniorWeb voor alle aanspraken van derden voor schadevergoeding als gevolg van de door u (of uw reclamebemiddelaar) opgegeven advertenties.

Weigeren van advertenties

SeniorWeb mag zonder opgaaf van redenen advertentie-opdrachten weigeren of annuleren zonder dat dit tot schadeverplichtingen kan leiden. Reclame-uitingen moeten voldoen aan de eisen die de Nederlandse Reclame Code stelt. SeniorWeb kan na overleg tekst en vorm van alle advertenties, die voor plaatsing worden aangeboden, naar redelijkheid en billijkheid wijzigen.

naar boven