Menu Zoek

Alle folders online bij elkaar

alle folders online bij elkaar

Reclame door de bus geeft een hoop oud papier. Maar de aanbiedingen zijn misschien interessant. Op Folderz.nl staan digitale reclamefolders.

De website Folderz.nl verzamelt alle reclamefolders. Zo staan alle aanbiedingen bij elkaar op één website. Open de website en zie meteen de nieuwste folders. Helemaal bovenaan staan verschillende tabbladen die het zoeken naar aanbiedingen gemakkelijk maken:

 • Home: dit is de eerste pagina die u ziet als u de website opent. Vind hier een deel van de nieuwste folders, aanbevolen folders, populaire folders, aanbevolen aanbiedingen en aanbevolen winkels.
 • Nieuwste folders: vind hier het hele overzicht van de nieuwste folders. Onder elke folder staat hoe lang hij nog geldig is.
 • Aanbiedingen: hier staan alle aanbiedingen van losse producten bij elkaar. Boven de foto van het product staat voor welke winkel de aanbieding geldt. Onder de foto staat hoeveel het product kost en hoelang de aanbieding nog geldig is. Klik op een product om meer informatie te zien.
 • Hot or not: stem op favoriete aanbiedingen.
 • Winkels: liever de aanbiedingen per winkel bekijken? Klik bovenaan op de eerste letter van de winkel. Scrol door de lijst met winkels. Klik op de winkel waarvan u de folders en aanbiedingen wilt zien.
 • Categorieën: op zoek naar producten in een specifieke categorie? Klik bovenaan op een categorie, zoals Supermarkt, Bouwmarkt, Elektronica en meer. Scrol daarna door de folders en aanbiedingen.
 • Steden: sommige winkels zijn niet in alle steden te vinden. Handig om dan op woonplaats te zoeken. Klik bovenaan op de eerste letter van uw woonplaats. Vind daar de nieuwste folders en aanbiedingen in de omgeving.

Een folder gevonden?

 • Klik op de folder > Bekijk folder.
 • Klik op het driehoekje rechts om de folder door te bladeren. Klik op het driehoekje links om een pagina terug te gaan.
 • Alle aanbiedingen bekeken? Klik op het kruisje rechtsboven om de folder te sluiten.

Folders en aanbiedingen liever op de telefoon bekijken? Gebruik dan de Folderz.nl-app. Downloadt hem in de App Store (iPhone/iPad) of Play Store (Android-apparaten).

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
 • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.