SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Google Earth voor de iPad en iPhone

0308-google earth

Google Earth voor de iPad en iPhone heeft een flinke update gekregen. De app biedt nu onder meer 3D-kaarten.

Google Earth is een aanrader voor iedereen met interesse in de aarde en de verschillende gebieden. Google Earth kunt u bekijken via een internetbrowser zoals Internet Explorer, maar er is ook een app voor uw mobiele apparaat. Eerder dit jaar kreeg de app voor Android-apparaten een opfrisbeurt. De app voor Apple-gebruikers kreeg voor het laatst in 2013 een grote update. De vernieuwde app heeft een moderner uiterlijk gekregen. Ook zijn er nieuwe functies toegevoegd  om de wereld mee te ontdekken.

Nieuwe functies
De zoekfunctie is verbeterd en er zijn allerlei zogeheten kenniskaarten beschikbaar met achtergrondinformatie over locaties. Nieuw zijn rondleidingen door bepaalde gebieden, net als de dobbelsteenfunctie om nieuwe contreien te leren kennen. Gebruik ook de 3D-kaarten eens om gebieden heel realistisch van dichtbij te zien.

App downloaden
Google Earth is gratis te downloaden in de App Store voor de iPad en iPhone. Hebt u een Android-apparaat, dan is de app te vinden in de Play Store.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.