SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: razendsnel een Android-toestel doorzoeken

Bestanden opzoeken met Fast Finder

Wie een bestand, app of contactpersoon zoekt op een Android-telefoon of -tablet, kan daarvoor de app Fast Finder gebruiken.

 

Het kan lastig zijn bestanden en apps te vinden als de mobiel of tablet vol staat met van alles. De app Fast Finder helpt om snel terug te vinden wat u zoekt. De gratis app bestaat uit een simpele zoekbalk. Typ daar enkele letters in en er verschijnt meteen een lijst met resultaten. De app doorzoekt in milliseconden duizenden bestanden tegelijk.

App snel starten

Fast Finder vindt niet alleen bestanden, maar ook apps. Staat de gezochte app erbij, dan start u deze door erop te tikken. Wie de app langer indrukt, ziet de details van de app.

De app staat in de Play Store. Download hem gratis op een telefoon of tablet met Android.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.