SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Word, Excel en PowerPoint

tip(1) Met de gratis Microsoft-apps voor Word, Excel en PowerPoint bewerkt u voortaan moeiteloos uw bestanden op de tablet of smartphone.

Uw Word-, Excel- en PowerPoint-documenten bekijkt en bewerkt u voortaan moeiteloos op de tablet of smartphone. Microsoft heeft apps uitgebracht waarmee dat kan. Gratis. Zonder dat u een abonnement nodig hebt. De enige voorwaarde is dat u een, gratis, Microsoft-account hebt of maakt. Er is wel een beperking: u krijgt in de gratis apps niet alle functionaliteiten die de programma's bieden. Wilt u dat wel, dan moet u toch een abonnement afsluiten. Maar de gratis opties zijn voor de gemiddelde thuisgebruiker meer dan voldoende. En gebruikt u ook Dropbox? Dan kunt u de documenten met behulp van deze apps direct vanuit Dropbox openen, bewerken en opslaan.

Office voor iPad/iPhone

Office voor Android-toestel

Windows
De apps zijn standaard beschikbaar op smartphones en tablets met Windows (vanaf Windows 8).

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.