SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Draadloze oordopjes voor smartphone of tablet

bose

Bose staat bekend om zijn hoogwaardige audioproducten. Ook hun draadloze oordopjes horen bij de familie.

Wie ongestoord een filmpje wil kijken of muziek wil luisteren op de smartphone/tablet doet oordopjes in. Zonder draadje, want dat zit alleen maar in de weg. De SoundSport Free Wireless-oordopjes van Bose zijn niet de goedkoopste maar leveren veel waar voor hun geld. Ze gaan zeker vijf uur mee op één acculading, waar andere fabrikanten blijven steken op drie uur. De geluidskwaliteit is wat je van Bose mag verwachten. Bovendien is het draagcomfort dik in orde. In diverse besprekingen is de conclusie dan ook dat de oordopjes van Bose met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken. Ze laten bijvoorbeeld de Apple AirPods ver achter zich.

Ja, aan kwaliteit hangt een prijskaartje: de adviesprijs van de SoundSport Free Wireless-oordopjes bedraagt 179 euro. Ze zijn onder meer te koop bij MediaMarkt, Bol.com en Coolblue.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.