Menu Zoek

Draadloze oordopjes voor smartphone of tablet

bose

Bose staat bekend om zijn hoogwaardige audioproducten. Ook hun draadloze oordopjes horen bij de familie.

Wie ongestoord een filmpje wil kijken of muziek wil luisteren op de smartphone/tablet doet oordopjes in. Liefst zonder draadje, want dat zit alleen maar in de weg. De SoundSport Free Wireless-oordopjes van Bose zijn niet de goedkoopste maar leveren veel waar voor hun geld. Ze gaan zeker vijf uur mee op één acculading, waar andere fabrikanten blijven steken op drie uur. De geluidskwaliteit is wat je van Bose mag verwachten. Bovendien is het draagcomfort dik in orde. In diverse besprekingen is de conclusie dan ook dat de oordopjes van Bose met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken. Ze laten bijvoorbeeld de Apple AirPods ver achter zich.

Ja, aan kwaliteit hangt een prijskaartje: de adviesprijs van de SoundSport Free Wireless-oordopjes ligt tussen de 170 en 199 euro. Ze zijn onder meer te koop bij MediaMarkt, Bol.com, Coolblue en via de website van Bose in verschillende kleuren.

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.