Zoeken
Menu Zoek

Gadget-tip: één toetsenbord voor alles

tip(15)

Een draadloos toetsenbord dat is te verbinden met tablet, smartphone en laptop.

Logitech heeft een nieuw draadloos toetsenbord, de K780, dat met eigenlijk alle apparaten te verbinden is. Zoals een laptop, tablet en smartphone. Handig is dat u op alle apparaten tegelijk kunt werken. Door middel van een zogeheten 'easy switch' schakelt u moeiteloos tussen drie verschillende apparaten.

Verder heeft het toetsenbord een gleuf waarin tegelijk een tablet en smartphone geplaatst kunnen worden. Zodat u de schermen gemakkelijk af kunt lezen. Het toetsenbord heeft grote toetsen zodat u comfortabel typt zonder ernaast te zitten. Vanaf begin augustus is het toetsenbord verkrijgbaar voor een prijs van 99,99 euro. Onder meer bij Bol.com.

Woordenboek
Home Sluiten
Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.