SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: één toetsenbord voor alles

tip(15)

Een draadloos toetsenbord dat is te verbinden met tablet, smartphone en laptop.

Logitech heeft een nieuw draadloos toetsenbord, de K780, dat met eigenlijk alle apparaten te verbinden is. Zoals een laptop, tablet en smartphone. Handig is dat u op alle apparaten tegelijk kunt werken. Door middel van een zogeheten 'easy switch' schakelt u moeiteloos tussen drie verschillende apparaten.

Verder heeft het toetsenbord een gleuf waarin tegelijk een tablet en smartphone geplaatst kunnen worden. Zodat u de schermen gemakkelijk af kunt lezen. Het toetsenbord heeft grote toetsen zodat u comfortabel typt zonder ernaast te zitten. Het toetsenbord is verkrijgbaar voor een prijs van 74,90 euro. Onder meer bij Bol.com.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.