SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: iPhone-statief met flessenopener

kenu

Bibberende handen veroorzaken nogal eens onscherpe foto's. Bezitters van een iPhone hebben dankzij de Kenu Stance 2.0 daar geen last meer van. Dit is namelijk een zeer handzaam ministatief.

Hoe minder de smartphone beweegt, hoe scherper over het algemeen de foto's. Daarom is het zinvol om het toestel op een statief te plaatsen. Gebruik vervolgens de zelfontspanner en ga met het volledige gezelschap op de foto! Daarnaast is een statief ook handig om handsfree te (video)bellen of om naar filmpjes te kijken.

Multifunctioneel statief

De werking van de Kenu Stance 2.0 is eenvoudig. Plaats de iPhone pal bovenop het statief en het toestel zit direct op zijn plek. Het statief bevat een aansluiting die precies in de zogeheten lightning-aansluiting aan de onderzijde van de iPhone past. Dit product is geschikt voor de iPhone 5 en nieuwere toestellen.

Door de drie pootjes naar buiten te vouwen, staat het statief stevig op iedere vlakke achtergrond. Kies vervolgens de gewenste hoek door het toestel voorzichtig naar voren of juist naar achteren te duwen. Als u de pootjes weer naar binnen vouwt, legt u de iPhone desgewenst horizontaal op zijn kant neer. Handig voor wie liever foto's in landschapsmodus maakt. Een leuk extraatje is dat de Kenu Stance 2.0 een speciale inkeping bevat om bier- en frisdrankflesjes te openen.

Handzaam formaat

Met een formaat van amper acht centimeter hoog is deze gadget uiterst compact. Gunstig, want u hangt hem via het aanwezige ringetje eenvoudig aan een sleutelbos. Vouw de pootjes naar binnen en hij past met gemak in ieders broekzak!

De Kenu Stance 2.0 is onder meer te bestellen bij Coolblue. Hij kost 21,99 euro (prijs januari 2019). 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.