Menu Zoek

Goedkoop tanken in de buurt

goedkoop_tanken_thumbnail

Besparen op de tankkosten? Vind met de brandstofvergelijker van Independer de goedkoopste tankstations in de buurt.

Vergelijk zo de brandstofprijzen in de buurt:

 • Ga naar de website van Independer.
 • Typ rechts achter ‘Postcode of plaats’ de gewenste postcode of plaatsnaam in.
 • Klik naast ‘Brandstof’ op het uitklapmenu waar ‘Euro 95 (E10)’ is ingevuld.
 • Klik op de brandstof die u nodig hebt voor uw auto.
 • Klik op check brandstofprijzen.

De vijf goedkoopste tankstations in de buurt komen in beeld. Er staat een kaartje met daaronder een lijst met de brandstofprijs per liter, de afstand tot de ingevulde locatie, de naam van het tankstation en het adres. Klik eventueel op de kaart op een pinnetje Pin > Bekijk route voor een routebeschrijving in Google Maps. Wilt u verder dan vijf kilometer rijden voor het goedkoopste tankstation? Klik dan bovenaan op het uitklapmenu '5 km' en klik op een andere afstand.

   Delen via:
   Wat betekenen deze knoppen?
   Wat betekenen deze knoppen?
   Sluiten

   U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

   Hoe werkt het?
   Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

   • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
   • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
   • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
   • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

   De koppeling verbreken
   U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

   • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
   • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
   Woordenboek

   Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
   Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

   De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.