SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Nieuw: TomTom voor kampeerders

TomTom Go voor kampeerders

TomTom heeft iets nieuws: een gps-navigatiesysteem voor kampeerders. Met TomTom Camper zijn campings en camperplaatsen gemakkelijk te vinden.

In samenwerking met onder meer de ANWB is deze navigatie zeer geschikt voor mensen die onderweg zijn met een caravan of camper. Niet alle wegen zijn geschikt hiervoor, en de TomTom houdt daar rekening mee. Zo komen smalle bruggetjes of onverharde wegen niet voor op de route.

Campings vinden

Wat deze TomTom anders maakt dan andere systemen, is dat er campings mee te vinden zijn langs de route die men rijdt. Het apparaat kan via wifi worden bijgewerkt en zorgt dat u buiten de files blijft. Via internet zijn mooie of bijzondere routes te delen met andere mensen. Ook houdt de TomTom de snelheidslimieten goed in de gaten en geeft het een waarschuwing als u te hard rijdt.

Het apparaat kost 399,95 euro en is onder meer te koop via de site van TomTom zelf.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.