SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: elke dag water besparen

Water besparen

De aanhoudende droogte van de zomer van 2018 drukt ons met de neus op de feiten: het is belangrijk zuinig te zijn met drinkwater. De site van Duurzaam Thuis heeft daar handige tips voor.

Duurzaamheid is momenteel een modewoord. Maar de betekenis kennen we al jaren: zuinig zijn met energie en de grondstoffen die de natuur ons biedt. Dat betekent dus bijvoorbeeld de lichten uitdoen bij het verlaten van de kamer. Vrijwel iedereen past dat al toe in het dagelijks leven. Waterverspilling is ook iets waar gemakkelijk winst op valt te halen.

Besparen

Op de site van Duurzaam Thuis staan allerlei tips over besparing. Daarnaast staan er wat uitgebreidere artikelen over bijvoorbeeld het verschil tussen met de hand afwassen en de vaatwasser. Wie meer wil weten over energie besparen of duurzaam wonen en verbouwen, vindt er ook bruikbare informatie.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.