SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: groep mensen tegelijk mailen in Mail (Windows 10)

070917_Mail_Windows10_BCC_thumb Een groep mensen tegelijk een mail sturen doet u via de optie 'BCC'. Maar waar zit dat eigenlijk in Mail van Windows 10?

Meerdere mensen een mail sturen doet u over het algemeen via het vak 'BCC'. De ontvangers zijn dan niet zichtbaar voor elkaar. U leest daar meer over in de tip 'Het verschil tussen Aan, CC en BCC'.  

Mailt u dus aan een grote groep mensen tegelijk, dan is het verstandig het invulveld 'BCC' te gebruiken. In Mail maakt u dat invulveld als volgt zichtbaar:  

  • Klik linksboven op Nieuwe e-mail.
  • Aan de rechterkant verschijnt een venster voor het opstellen van een nieuwe e-mail. Klik helemaal rechts achter 'Aan' op CC en BCC.
    Mail Windows 10 BCC
  • Klik achter 'BCC' en typ de e-mailadressen van de ontvangers, met na elk e-mailadres een puntkomma. In plaats van te typen, kunt u ook op het pictogram van het poppetje met plusteken klikken en de juiste personen selecteren in de app Personen.
  • Maak de e-mail af zoals u gewend bent.

Hebt u een ander e-mailprogramma? Hoe u een bericht verstuurt naar meerdere mensen in Office Outlook, Gmail en Outlook.com leest u in de tip 'BCC gebruiken in mail'.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.