SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: vette letters op iPad en iPhone

1502-ipad-100 Op de iPhone en iPad, kunt u kiezen voor vetgedrukte letters. De letters op bijvoorbeeld het toetsenbord, in de mail-app en in Notities, worden dikker afgebeeld. Hierdoor zijn ze beter leesbaar.

Om op uw apparaat met iOS 9 of hoger vette letters te gebruiken doet u het volgende:

  • Tip op Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid.
  • Een menu met allerlei opties verschijnt. In het tweede gedeelte van de lijst met opties, staat 'Vette tekst' met een schuifknop ernaast. Sleep de schuifbalk naar rechts zodat de balk groen wordt.
  • Tik in het venster dat verschijnt op Ga door.

Uw apparaat wordt opnieuw gestart. De vette letters zijn nu actief. Wilt u dit terugdraaien? Volg dan de stappen van hierboven en schuif de schuifknop achter 'Vette tekst' weer naar links. Tik opnieuw op Ga door om het toestel te herstarten.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.