SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: weergave Lint in Word

2304-logo word In het Lint van Word 2013 en 2016 staan de beschikbare menu's en functies voor uw document. Er zijn drie manieren om het Lint weer te geven. U bepaalt op elk moment hoe u de menu's wilt zien.

Na het starten van Word 2013 of 2016 kiest u voor een leeg of een bestaand document. Dan gaat u naar het overzichtsvenster. U ziet uw document en boven in beeld de onderdelen van het Lint. Rechtsboven in beeld staat uw naam. Boven uw naam staan verschillende knopjes, zoals een vraagteken (klik in Word 2016 eerst op het tabblad Bestand) en een vierkantje met een pijl omhoog  191015_Excel4.

Klik op het vierkantje met de pijl omhoog om de opties voor het Lint te tonen. Er zijn drie opties om aan te klikken:

  • Lint automatisch verbergen
    Hiermee ziet u tijdelijk geen enkel onderdeel van het Lint. Via de knop met het vierkant en de pijl roept u de andere weergavemogelijkheden op.
  • Tabbladen weergeven
    Met deze optie ziet u alleen de namen van de tabbladen op het Lint. Klik op een menu-onderdeel om de onderliggende mogelijkheden te tonen. Via de knop met het vierkant en de pijl roept u de andere weergavemogelijkheden op.
  • Tabbladen en opdrachten weergeven
    De standaardinstelling waarbij u alle onderdelen van het Lint ziet.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.