U bent hier: Home Tips & Uitleg Onderwerp Amusement Artikel

Puzzelwoorden zoeken op het web

Artikel

Zit u vast in een puzzel en zijn een paar hints wel fijn? Online zijn er genoeg sites met puzzelhulpjes die uitkomst bieden.

Niveau:
Eenvoudig
Waardering:
4,5 / 5 (8 stemmen)
Dimitri Hakke
Dimitri Hakke
Gewijzigd op 14 feb 2024

Woordenraden.nl

Zoek op woordenraden.nl naar woorden met een bepaald aantal letters. Een fijne hulp bij Lingo (6 letters) of Wordfeud (7 letters). Of zoek heel gericht naar woorden die bijvoorbeeld beginnen met een W of waarbij de vierde letter een R is. Dit kan met behulp van jokertekens. De zoekopdracht 'zevenletterwoorden die beginnen met een T', levert hier meer dan 1000 woorden op. Helaas ook veel onbruikbare zoals T-shirt of tbs’ers.

Woorden.app

De zoekmogelijkheden bij woorden.app zijn vergelijkbaar met Woordenraden.nl. De zoekopdracht zevenletterwoorden die beginnen met een T, levert hier 90 woorden op die allemaal bruikbaar zijn.

Denksport.com

Zoek het juiste woord op denksport.com, van de maker van de populaire puzzelboekjes. door het aantal letters in het voeren en voer de letters in die u al hebt. Laat vakjes leeg voor de letters die onbekend zijn.

Van Dale

Het Puzzelwoordenboek van Van Dale is een gratis online puzzelhulp voor het opzoeken van puzzelwoorden en woordpatronen. Typ in het zoekvenster de vraag of enkele kernwoorden uit de vraag. Een complete vraag is bijvoorbeeld 'huisdier', 'nagerecht', 'berg in Oostenrijk' of 'deel van een machine'. Ook hier kunt u zoeken op aantal letters en ontbrekende letters.

Puzzelwoorden.net

Typ op Puzzelwoorden.net de bekende letters en puntjes op de plaatsen waar u nog geen letter weet. Typ bijvoorbeeld ‘t.nk.nst..l..ies’ en vind bijvoorbeeld ‘tankinstallaties’. De site geeft maximaal honderd resultaten.

Mijn woordenboek

Bij Mijnwoordenboek.nl kiest u tussen cryptogrammen, puzzelwoordenboek of puzzelhulp. Voer een woord in en de site zoekt tussen de ingevoerde opdrachten. Of stel een hulpvraag aan anderen. Daarvoor moet u zich wel registreren.

Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Bent u geholpen met dit artikel?

Laat weten wat u van dit artikel vond, daarmee helpt u de redactie van SeniorWeb én andere gebruikers van de website.

Geef uw waardering:

Meer over dit onderwerp

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven