U bent hier: Home Tips & Uitleg Onderwerp Amusement Artikel

The Passion 2024 op tv, radio en online

Artikel

Dit jaar vindt het muzikaal-Bijbelse evenement The Passion plaats in Zeist. Wie er niet bij kan zijn, kan het thuis en online volgen. 

Niveau:
Eenvoudig
Waardering:
5,0 / 5 (2 stemmen)
Nynke Vermaat
Nynke Vermaat
Gewijzigd op 20 mrt 2024

Tv en audiodescriptie

Sinds een aantal jaar is op Witte Donderdag, elke keer in een andere stad, The Passion. Het evenement is de hele avond live op tv te volgen bij KRO-NCRV op NPO 1. En op NPO Radio 2 kunnen luisteraars het evenement volgen dankzij de audiodescriptie. Daarbij beschrijft een van de radio-dj's wat er te zien is. Ongeveer als het verslag van een voetbalwedstrijd op de radio. 

Achtergrond en nieuwsbrief

Op de website van The Passion besteedt KRO-NCRV aandacht aan alle personages die in het Bijbelverhaal voorkomen. Zo krijgen kijkers een opfrisser en wat achtergrondinformatie bij het verhaal. Ook staat er informatie over de achtergrond van de acteurs die dit jaar gekozen zijn.

Wie vooraf op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws over The Passion en de acteurs kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Quiz

Bent u een Judas, Thomas of Maria? Wie benieuwd is op welk Passion-personage hij lijkt, kan de korte Passion-test doen. Aan het einde van de test is er de optie om een gratis The Passion-magazine aan te vragen, met interviews en een blik achter de schermen. 

‘Ik geloof in jou-verhalen'

The Passion gaat over geloven in de brede zin van het woord. Op een speciale webpagina kunnen mensen daarom laten weten in wie zij geloven en wie er altijd in hen geloven. Lees de boodschappen over hoop en vertrouwen of deel je eigen verhaal(tje). 

Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Bent u geholpen met dit artikel?

Laat weten wat u van dit artikel vond, daarmee helpt u de redactie van SeniorWeb én andere gebruikers van de website.

Geef uw waardering:

Meer over dit onderwerp

Bekijk meer artikelen met de categorie:

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven