Menu Zoek

Computerhulp bij SeniorWeb

SeniorWeb-leden kunnen met vragen over of problemen met hun computer, tablet, smartphone of ander digitaal apparaat rekenen op persoonlijke computerhulp. Telefonisch, via internet of aan huis, men kiest die hulp die het beste past. De hulp wordt gegeven door vrijwilligers die de vraag of het probleem stap voor stap uitleggen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende computerhulpvormen die SeniorWeb biedt.

Computerhulp nodig?

Als lid kunt u altijd een beroep doen op onze PCHulp. Nog geen lid? Bekijk onze actuele actie. Word lid

Kies de computerhulp die bij u past

voor leden

PCHulp via Internet

Stel uw vraag kosteloos via internet aan één van onze PCHulp-vrijwilligers. U krijgt binnen enkele werkdagen een antwoord per e-mail.

voor leden

PCHulp per Telefoon

Onze vrijwilligers helpen u op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 en 13.00 en 16.00 uur telefonisch op weg bij digitale problemen. U betaalt € 0,20 per minuut.

voor leden

PCHulp aan Huis

Een SeniorWeb-vrijwilliger komt bij u thuis langs om u op weg te helpen met uw probleem. U betaalt € 5,50,- onkostenvergoeding per uur.

Phishingchecker

Twijfelt u over de echtheid van een mail? Stuur uw mail naar ons toe en u hoort uiterlijk de volgende werkdag of de mail phishing is of niet. Deze dienst is voor SeniorWeb-leden gratis te gebruiken.

Computer-APK

Is uw computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Vraag dan een computer-APK aan. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt dan bij u thuis en helpt u met het opschonen en updaten van uw computer en doet een veiligheidscheck. Alleen SeniorWeb-leden kunnen gebruikmaken van deze dienst.

Populaire computerhulponderwerpen

Wilt u meer weten over uw apparaat? Bekijk dan onze informatie eens rustig door:

Stel uw vraag tijdens een inloopspreekuur

Op 500 plekken in Nederland kunt u terecht bij een SeniorWeb Leslocatie. Naast lessen en workshops bieden veel leslocaties ook inloopspreekuren waar u uw computervragen kunt voorleggen. Voor iedereen toegankelijk.

Het SeniorWeb YouTube-kanaal

Op ons YouTube-kanaal vindt u een groot aantal video’s. In deze video's wordt stap voor stap uitgelegd hoe u bepaalde handelingen kunt uitvoeren op uw computer, tablet of smartphone.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 151.000 leden, 500 cursuslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:

  • Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
  • Voordelige computerboeken en accessoires
  • Deskundige controle van verdachte mails

Word nu lid en betaal tot eind 2024 maar € 19,-. Ook ontvangt u het SeniorWeb Vakantieboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Meer over het lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.