SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Computerhulp bij SeniorWeb

SeniorWeb-leden kunnen met vragen of computerproblemen rekenen op persoonlijke computerhulp: telefonisch, via de pc of aan huis. We bieden praktische informatie en beantwoorden uw vragen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende computerhulpvormen die SeniorWeb biedt. Bent u geen lid, maar hebt u wel behoefte aan computerhulp? We helpen u graag verder! Bekijk hier de voordelen van ons lidmaatschap en meld u aan.

Wilt u ook profiteren van deze computerhulpdiensten?

Bekijk het lidmaatschapsaanbod. Word lid van SeniorWeb

Kies de computerhulp die bij u past

voor leden

PCHulp

SeniorWeb-vrijwilligers helpen u op weg bij uw digitale problemen via internet, per telefoon of zelfs aan huis. De computerhulp wordt gegeven door leeftijdgenoten in begrijpelijke taal.

Tips & Uitleg

In de tips en artikelen vindt u stap-voor-stapuitleg over wat u zelf kunt doen om zo veilig mogelijk te werken met uw computer, tablet of smartphone.

voor leden

Phishingchecker

Twijfelt u over de echtheid van een mail? Stuur uw mail naar de redactie en u hoort de volgende werkdag of de mail phishing is of niet. Deze dienst is voor leden gratis te gebruiken.

Populaire computerhulponderwerpen

Stel uw vraag tijdens een inloopspreekuur

Op 410 locaties in Nederland kunt u terecht bij een SeniorWeb Leslocatie. Naast lessen en workshops bieden veel leslocaties ook inloopspreekuren waar u uw computervragen kunt voorleggen. Voor iedereen toegankelijk.

Het SeniorWeb YouTube-kanaal

Op ons YouTube-kanaal vindt u een groot aantal video’s. In deze video's wordt stap voor stap uitgelegd hoe u bepaalde handelingen kunt uitvoeren op uw computer, tablet of smartphone.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 410 cursuslocaties en 2.900 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:


groen vinkje opsomming  Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis  
groen vinkje opsomming  4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter  
groen vinkje opsomming  Wekelijks informatieve nieuwsbrieven 
groen vinkje opsomming  Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal) 
groen vinkje opsomming  Voordelige computerboeken en accessoires  
groen vinkje opsomming Deskundige controle van verdachte mails


Word nu lid van SeniorWeb. U betaalt tot het einde van 2019 slechts € 16,-! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging. Meld u nu aan en ontvang een praktisch computerboek cadeau. 

Meer over het lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.