Menu Zoek

Android-telefoon bedienen

In deze cursus geven we uitleg over smartphones en het besturingssysteem Android. Daarnaast leert u hoe u een Android-telefoon bedient met de knoppen en het aanraakscherm. Tot slot bespreken we de basisfuncties van het toetsenbord.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Uitleg over een smartphone.
  • Het besturingssysteem Android.
  • De telefoon bedienen.
  • Het toetsenbord gebruiken.

Benodigdheden

Voor deze cursus hebt u een Android-telefoon nodig. De cursus is zo veel mogelijk geschikt gemaakt voor telefoons van verschillende merken. Mocht het van belang zijn, zoek dan op welke Android-versie uw toestel heeft.

Vragen stellen

Komt u er tijdens de cursus niet helemaal uit? Stel dan een vraag aan SeniorWeb. Klik daarvoor onder een onderdeel op Stel een vraag.

Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.