Menu Zoek
Inlogprobleem

Op dit moment is het niet mogelijk om in te loggen op de website, hierdoor kunt u geen gebruik maken van bepaalde onderdelen. Het is nog niet bekend hoelang deze storing zal duren. SeniorWeb doet er alles aan om dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Onze excuses voor het  ongemak.
Het team van SeniorWeb

Inloggen

Deze ledendienst gebruiken?
SeniorWeb-leden hebben onbeperkt toegang tot online ledendiensten zoals PCHulp, Online Cursussen en de Webwinkel. Wilt u hier ook gebruik van kunnen maken? Bekijk alle voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap en meld u aan.

Hulp nodig bij inloggen?

Inlognaam
Standaard is de inlognaam gelijk aan uw lidnummer. Uw lidnummer bestaat uit 6 cijfers en staat op uw ledenpas. U vindt het ook onder aan uw wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Bent u het kwijt? Vraag uw lidnummer op.
Hebt u uw inlognaam zelf aangepast? Vul dan uw zelfgekozen inlognaam in.

Wachtwoord
Standaard is het wachtwoord gelijk aan uw postcode (vier cijfers en twee hoofdletters zonder spatie, bijvoorbeeld 1111AB).
Hebt u uw wachtwoord zelf aangepast? Vul dan uw zelfgekozen wachtwoord in.

Meer hulp nodig?
Hebt u bovenstaande uitleg gelezen, maar lukt het nog niet om in te loggen? Lees over mogelijke oorzaken. Staat uw oorzaak er niet bij? Neem dan contact op met de ledenadministratie op 030-276 99 65 (op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur). Wij helpen u graag!