Menu Zoek

Abonnement Ziggo 2 euro per maand duurder

maandag 11 mei 2020

Ziggo verhoogt prijzen met 2 euro per maandZiggo verhoogt de abonnementsprijzen. Vanaf 1 juli zijn vrijwel alle pakketten 2 euro per maand duurder.

VodafoneZiggo kondig dat aan op de eigen website. Het goedkoopste Alles-in-1 Start-pakket gaat van 52 naar 54 euro per maand. Alles-in-1 Max is het duurste combinatiepakket van internet, televisie en telefoon. Dat pakket gaat van 87,50 naar 89,50 euro per maand.

Andere prijzen Ziggo

Drie abonnementen krijgen andere prijsverhogingen. Internet Giga & TV Max blijft 99,50 euro per maand, kabeltelevisie wordt ruim een euro duurder en kost voortaan 19,95 euro, en Kabel TV en Bellen stijgt ook met ruim een euro, naar 33,95 euro.

Klanten van Ziggo en Vodafone gebruiken GigaNet om te internetten. Zo heet het netwerk van de beide bedrijven samen. Mensen internetten steeds meer en verbruiken steeds meer data. VodafoneZiggo zegt te werken aan nog snellere, betrouwbaardere internetverbindingen.

Lees meer over veilig internetten in de tip 'Veiligheidspakketten van de provider'.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.