Menu Zoek

Albert Heijn stapt over op digitaal zegeltjes sparen

maandag 25 mei 2020

Zegels sparen via de app van Albert HeijnDe papieren koopzegelboekjes van Albert Heijn verdwijnen. Sparen gaat eind dit jaar alleen nog via de Bonuskaart en app.

De supermarkt lanceerde vorig jaar al digitaal sparen voor een aantal acties. Vanaf 1 juni aanstaande gaat ook koopzegels sparen digitaal. Dat gebeurt via de app van Albert Heijn en de persoonlijke Bonuskaart. Klanten met een Bonuskaart installeren de app op hun smartphone of tablet en geven aan dat ze digitaal willen sparen. Bij het scannen van de Bonuskaart aan de kassa, komen de zegels automatisch in het digitale boekje te staan. Het is dus niet nodig om de smartphone of tablet met de Albert Heijn-app mee te nemen naar de supermarkt.

De prijs van de koopzegels is niet veranderd. Ze kosten 10 cent, net als de papieren versie. AH geeft 6 procent rente op de zegeltjes als het digitale boekje vol is. Bij 490 zegeltjes krijgt de klant 52 euro. De papieren zegels en boekjes verdwijnen. Wie ze nog heeft, kan de boekjes tot 31 december vol maken. Daarna zijn er geen papieren zegeltjes meer te krijgen.

Albert Heijn zegt dat gemak voor de klant belangrijk is en dat de app milieuvriendelijker, omdat er minder papier nodig is. Andere spaaracties, zoals voor bewaardozen, zijn ook al beschikbaar via de app. Om de app te gebruiken moet de klant wel een Bonuskaart hebben en die koppelen aan de app.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.