Menu Zoek

Flitsmeister toont geen advertenties meer aan autorijder

maandag 19 augustus 2019

Flitsmeister stopt met adverteren

Gebruikers van de verkeersapp Flitsmeister krijgen geen advertenties meer te zien tijdens het rijden. De advertenties leiden mensen namelijk te veel af.

De app geeft aan waar de files en flitsers staan en kan dit tijdens het rijden ook hardop zeggen. Bij de introductie kostte de app 2,39 euro. Later werd deze gratis om zo meer gebruikers te krijgen. Er werden toen andere manieren gezocht om geld te verdienen. Een manier was adverteren op locatiebasis. Gebruikers kregen een advertentie te zien als ze langs een adverterend bedrijf reden.

Per direct verdwijnen de advertenties tijdens het rijden; ze worden alleen voor en na een rit getoond. De app onthoudt hoe mensen hebben gereden, om zo advertenties te kunnen laten zien van bedrijven uit de omgeving. Er is ook een betaalde versie van de app te koop, deze heeft helemaal geen advertenties.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.