Menu Zoek

Apple brengt twee nieuwe iPads uit

maandag 18 maart 2019

Nieuwe iPad MiniEr komen twee nieuwe modellen iPads aan. Namelijk een nieuwe iPad Air met een scherm van 10,5 inch doorsnede, en een nieuwe iPad Mini.

Dat heeft Apple laten weten. De iPad Air is een groot model. Hij heeft vergeleken met eerdere modellen een snellere chip. Ook werkt hij goed samen met de Apple Pencil, een soort slimme pen.

De iPad Air 2019 is vanaf eind maart te koop in de kleuren zilver, spacegrijs en goud. Het model met 64 GB opslag en alleen wifi-verbinding, kost 569 euro en die met 265 GB opslagruimte kost 739 euro.

Vernieuwde iPad Mini

De nieuwe iPad Mini is een slag kleiner met een scherm van 7,9 inch doorsnede. Ook hier zit een krachtiger chip in dan het oudere model Mini uit 2014. De camera is ook beter dan voorheen. De Mini met alleen wifi, is te koop voor 459 euro (65 GB geheugen) of een 256 GB-variant voor 629 euro.

Meer over de nieuwe iPads staat op de site van Apple.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.