Menu Zoek

Apple One: één bundel voor Apple-diensten

donderdag 17 september 2020

Apple OneDe nieuwe bundel 'Apple One' richt zich op gebruikers die alle Apple-diensten afnemen: muziek, video, spelletje en opslag. Apple-gebruikers kunnen het abonnement vanaf eind 2020 afsluiten.

Apple One bundelt standaard de diensten Apple Music, Apple TV+ en Apple Arcade, plus opslagruimte via iCloud. De maandelijkse kosten voor de bundel zijn lager dan abonnementen op de losse diensten. Maar Apple One is alleen interessant voor gebruikers die de verschillende diensten afnemen.

Abonnement Apple One

Het goedkoopste abonnement kost maandelijks 14,95 euro en is toegespitst op één gebruiker. Daarbij hoort 50 GB iCloud-ruimte. Wie een gezinsabonnement neemt betaalt maandelijks 19,95 euro voor maximaal zes gebruikers. De beschikbare iCloud-ruimte wordt dan 200 GB (per persoon).

Tarieven voor de losse diensten:

  • Apple Music (de muziekdienst van Apple): individueel voor 9,99 euro per maand, gezin (maximaal zes gebruikers) voor 14,99 euro per maand.
  • Apple TV+ (de videodienst van Apple): 4,99 euro per maand.
  • Apple Arcade (de spelletjesdienst van Apple): 4,99 euro per maand.
  • iCloud: 50 GB voor 0,99 euro per maand, 200 GB voor 2,99 euro per maand, 2 TB voor 9,99 euro per maand.
Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.